Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

bodka

mne dr povedal,ze nemam uzivat vobecc nic,,,ziadne take co si radime na forach :D xixi,,mozno nas chodia citat...hahaha

bodka_

barbinka
ja si tiez myslim, ze paralen by sa mohol dat v najhorsom pripade... :-) inak ja musim uzivat tyzden pred operaciou ascorutin, aj tebe kazali?

february

cleopatra123

no to asi všetky dostanú prvotný šok že obrovské, keď tam nič nemáme :) a nevieš akú veľkosť jej dával?
Však keď uvidíš,daj vedieť, či Ťa "ohúrili" :)
Ani ja už nestresujem, však načo,tiež sa bojím výsledku ale to asi všetky

cleopatra123

barbinka
myslim ze paralen by mohol nesmie sa acylpyrin a take podobne lieky ktore znizuju zrazanlivost krvi alebo tak nejak

barbinka84

bodka,cleopatra

ja som taka rada,ze som sa uz konecne upokojila,,,bo to bolo furt len kozy kozy kozy...uz mi hrabalo z toho,,,,som si citala,ze uz tyzden pred opkou ziadne lieky,,,ale dufam,ze paralen bude v pohode,,,co myslite,,, ??

cleopatra123

february
no uz jej je lepsie asi ma nizsi prah bolesti ale volala som jej ze uz sa to da :-) predpokladam ze koncom tyzdna pojdem kuknut pracu lebo este som s nou nebola ale nechcela som ju predsa otravovat taku ubolenu ale vravela ze ich ma obrovske ale ze sa jej to pozdava a hlavne partnerovi ale podla mna este sa jej zmensia zatial je spokojna uvidim ked pojdem kuknut :-)

february

cleopatra123

ahoj, a ako sa má teraz tá Tvoja kamoška,bola v Avelane, to si písala, ja viem,že bolesti, len či je spokojná s výsledkom, teda aspoň s tým čo doteraz videla zo svojich nových prsíčok

cleopatra123

barbinka
no ja zatial az tak nestresujem predsa este tri tyzdne kamoska bola teraz a vravela ze hrooozne bolesti ale zas ja mam za sebou dve sekcie takze neviem ci ma este nieco prekvapi :-) ja sa skor bojim vysledku aby to bolo pekne dufam ze to dobre dopadne a nebudem lutovat

bodka_

barbinka84

ahoj, mna to tesenie a nedockavost tiez uplne preslo, vsetko :-)) uz vôbec nemam pocit, ze idem na operaciu . A s tou chorobou - tiez sa vsetko akosi "dovalilo" naraz. Buduci tyzden idem na predoperacne, tak snad uplne vyzdraviem aby boli vysledky v pohode...

barbinka84

cleopatra123

ja idem 15 augusta do NR,,,,doteraz som strasne stresovala a stale vymyslala,,,,dajak ma to teraz preslo,,,:)
ja zahadne ochorievam,,,xixi,,,uz baby tu spominali,ze troska ochoreli pred opkou,,ty si v poho ??

nikolet
ja si davam robit vysetrenia na klinike,,stoji to tam tych 80 aur bez sona,,,ale na klinike ta vedia aj objednat na sono bez cakania,,,ale musis si zaplatit,,,ja som isla hned druhy den po konzultacii,klinika pro care ,vyslo ma to 28 eur,,,a ja mam dve odkojene deti,a nikdy som sono este nemala,,takze mi trebalo,,,nastastie vsetko v poriadku :))