Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

cleopatra123

to ma este nepoznas,,,xixxi....ked bude net k dispoziici tak hned pisem:D ja som pri mojich porodoch este v ten isty den prisla domov a varila...moj muz sa smeje,ze som isla jak do zubara :D

mne bude 375-390ml,nizky alebo vysoky profil anat

february

cleopatra123

no neviem, či to bude také jednoduché s tými podprdami, včera som hľadala dačo na e-shopoch a čo sa mi páčilo tak všetko push-up! som nadávala a doma sa mi smiali, že veď doteraz som len také hľadala :)))

cleopatra123

barbinka
no mne navrhol 330 az 390 asi chcem tie vacsie :-) ked uz tak nech je to aj vidiet musi ma manzel odfotit aby som mohla k vam do galerky urobit aj ja kuk

cleopatra123

february
barbinka ide predo mnou a zrejme este nebude v stave sa ozvat sem a napisat svoje dojmy no co necham sa prekvapit co doki vymysli

cleopatra123

february
veru uz nebudem musiet pobehat cele mesto aby som si kupila podprdu z ktorej mi nic nebude vyliezat :-) na to sa uz tesim

february

cleopatra123

no niečo nájdeš v galerke, ale málo, aj barbinke bude tak dávať cez dvorec
veru,len sa odfoť, nech máš pamiatku na časy minulé, keď sa Ti bude potom máliť pozreš staré fotky a hneď budeš spokojná :)

cleopatra123

february
jasne ze dam vediet co som videla :-) som zvedava ako na vianoce :-)
rozmyslala som ze sa tu kuknem aj do galerky ale akosi stale nemam cas sa ofotit aj ked sa budem musiet lebo chcem mat aj ja fotku pred a po
mne bude robit aj nejaku minimodelaciu takze budem mat rez dvorcom a citala som ze niektore baby to tu maju som zvedava ako to vyzera