Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sunny323

Bella28

Mas kraaaaasne prsia,aj ja idem k cervenovi na 515ml,anatomy,dufam,ze budu take pekne ako tvoje. Mojmu muzovi som ich vcera ukazovala,lebo aby mal predstavu do coho idem a uznanlivo pokyvkaval hlavou,tak som sa tesila.... Len ci to mnebude prilis velke......aj ked ty si chudunka,ja mam 170cm a 61kg

cleopatra123

zumbu by sme asi nezvladli jedine ze pozerat sa :-) ale vidis dobry napad aspon by sme zabudli na bolest :-)

tomyum1

caute baby, bola som na opke pred 12 rokmi, mghan pod zlazu, anatom, rozmer neviem lebo mi nedali karticku (asi 300ml?), kedze odvtedy uz ubehla dost dlha doba plus tehotenstvo a kojenie, prsia uz nie su co byvali a kazde si slo svojou cestou :-)

chcem si ich dat opravit, dat implantaty pod sval a zosumernit. bola som na konzultacii u dr. trsku, u dr. minarovjecha (idem este na jednu kde ma ma zmerat), a mam termin aj u dr. cervena na september.

neviete ktora baba ma v galerke prsia od dr. minarovjecha? neviem tam ziadne najst...

ked som si pozrela galerku vladky19, az ma zamrazilo... co sa vlastne stalo, doktori to nezvladli? neviete ako sa jej vodi, ci uz bola na oprave?

february

cleopatra, barbinka

a cvičiteľa zumby by ste na izbu nechceli? :))) Takého vyšportovaného,snedého :))
ja si zoberiem nejakú dobrú knihu konečne si v kľude prečítam, ak samozrejme vidieť od bolesti

cleopatra123

barbinka
no super ked je telka ja som uz taka zvyknuta my mame v kazdej izbe este by som chcela aj do kuchyne ved to je moje kralovstvo :-)
este ked je aj wifi tak mozes hned pisat skusenosti :-)

cleopatra123

barbinka
inak aj mne najprv navrhol anatomicke ale ja by som radsej gulate ale ved uvidim co mi povie pred op este

cleopatra123

barbinka
tak to si dobra ja po sekciach som sa ledva pozviechala z postele ked maly mrncal ze ho treba krmit a prebalit :-) bolo to hrozne najst nejaku metodu aby som sa vedela vyplazit z postele ozaj musim sa opytat kamosky cije na klinike aspon telka na izbe ale to by som uz asi vela chcela

cleopatra123

february
ja som vcera videla v tescu peknu bielu sama cipka len kostice nevystuzena ale mali len 75 B, ja potrebujem len 70 a kosik teda este neviem aky z toho bude chcela by som C uvidim ci vyda :-) ale bola len za 4 eura ze vypredaj ja neviem dufam ze v meste budu dake pekne mat lebo sa tesim na to skusanie