Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

nikolet
aj ja skusim najprv u doktora sa opytat kolko by to stalo ked vela urobim si v avelane ale zas kamoska platila za cele predoperacne 15 eur takze to nie je take hrozne a vsetko jej spravili na internom aj krv aj ekg a tak ved uvidim
ja zas nemam take male teda videla som uz aj mensie aj ked ani ja neoplyvam nejakym extra hrudnikom ale po poslednom dietati to nie je ziadna slava hlavne mi vadi ze uz nie su na tom mieste kde boli predtym :-)

nikolet09

cleopatra123

No asi aj ja si sama urobím to predoperačné, hádam čosi ušetrím :)
Volala som tam a povedali, že aj sono mi urobia, ale záleží od doktora, či ma tam pošle. Že vraj, pokiaľ mám moc malé prsia a nevyvinutú žľazu, tak nemusím mať sono, také čosi mi povedali a ja malé prsia mám teda dosť :D
Mne povedali, že ak mi dobre dopadnú vyšetrenia, tak vlastne na druhý deň môžem ísť na operáciu, som si priplatila ako keby "prednostné" :) ja sa tiež teším, ale aj bojím, je to predsa len riziko, ale čo človek neurobí pre svoj sen :)

ewel007

kvet11

verím, ti že si taka lebo sa ti to už bliži, neboj budeš určite spokojná, ked už budeš mať po, a budeš sa vytešovať, tieto pocity su normalne :) ja už by som mala rada aspon tu konzultaciu za sebou :)

kvet11

ewel007

veru blíži :))

ani neviem chvíľkami sa teším potom mám zas trochu stres a potom to zas beriem tak normálne :)) no čo ti poviem čudné pocity mávam :))
Pred tým keď som o tom len snívala som sa hrozne tešila aj keď som išla s konzultácie a teraz som nejaká divná :)))

ewel007

kvet11

aha, no tak ja som nebola, ale myslím, že to bude teda v poriadku, dnes som bola na sono, tak tam to je ok :)
Už sa ti to blíži, tešíš sa ? :)

kvet11

ewel007

neviem povedať čo to všetko zahŕňa ale myslím si že echo, ekg to my všetko robili asi dva mesiace dozadu a mala som všetko o.k. krv tiež určite a s toho potom robia ostatné testy....

nikolet09

známe keď boli na predoperačných tak ich to vyšlo nejakych 80 - 100 euro takže to je stále skoro do isté ako na klinike a nemusiš nikam chodiť :))

Myshka001

santi

no hej, som objednaná k červeňovi na konzultačku, ale až v zime lebo skôr sa nedalo :( a ja som velmi nízka, mam len okolo 156 cm :D preto hladám velkosti menšie ako 300 aby som to videla :)