Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sunny323

Leeu

U cervena nikto nedviha pravdepodobne preto,ze maju dovolenky,ja ked som bola nakonzultacii 13.7.,tak mi sestricka vravela,ze maju volno 4 tyzdne.

kvet11

ewel007

neboj sa tak to všetko rýchlo utečie že už aj po operácii budeš mať....
akurát som minule hovorila že už aby bolo aspoň 15 septembra :))

leeu9

Ahojte baby :-)))

konečne som si mohla popozerať galériu a pozrieť sa na rôzne velkosti a práce našich dr.
Krásne prsia má MeryNR, Drndula a mnohé iné...

Prosím Vás neviete mi poradiť tie ktoré ste u dr. Cerveňa, ktorú hodinu im treba volať, či skoro ráno alebo niekedy poobede, mám 3 čísla a ani jedno mi nezdvíhali, volala som dnes aj predvčerom. Asi im treba častejšie volať alebo?

Baby, ktoré ste po operácií by som sa chcela opýtať, či sa dá zvládnuť to ležanie na chrbte po operácií a po akom čase sa dá znova spať na chrbte, ak sa vôbec bude dať, lebo ja najviac spávam na bruchu a tá predstava na chrbte je strašnáááááááá

ewel007

nikolet09

mne to tak nesuri, ale bola by som rada keby dostanem do konca augusta termin opky :)) ak nie tak na september ak budu teda predoperačne ok, ja idem tiež 14.8 na 16h, a to ste sa so sestrčkou dohodli, že prednostne ? :) ale je zlata že ti vyhoveli

nikolet09

cleopatra123

Nabudúci týždeň sa pôjdem opýtať na to interné. No ja deti nemám, mám len 23 rokov, chodím ešte na výšku :) Ja som mala odjakživa malé a športovaním sa mi ešte viac zmenšili, ale spevnili :D

ewel007

cleopatra

a na tie obvodne sa treba pýtať u obvodaka?
lebo ja som chcela cez Avelane, je to tam cca 80e ale ked píšeš že 15e, tak to je okolo 60e k dobru :))

cleopatra123

nikolet
aj ja skusim najprv u doktora sa opytat kolko by to stalo ked vela urobim si v avelane ale zas kamoska platila za cele predoperacne 15 eur takze to nie je take hrozne a vsetko jej spravili na internom aj krv aj ekg a tak ved uvidim
ja zas nemam take male teda videla som uz aj mensie aj ked ani ja neoplyvam nejakym extra hrudnikom ale po poslednom dietati to nie je ziadna slava hlavne mi vadi ze uz nie su na tom mieste kde boli predtym :-)