Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
no hadam to vyjde uvidime v kazdom pripade by to aj mna potesilo :-)
ved mam vycitky svedomia tolke peniaze vyhodit za paradu moja mama o tom ani nevie ta by to asi nerozdychala

nikolet09

ewel007

No mne to zdvihol nejaký chlap :DD, tak s ním som sa dohodla, ale počula som tam aj hlas baby, to bola asi sestrička...za tú prednostnú konzultáciu zaplatím až 50 eur, ale čo už, aj tak sa mi to oplatí, lebo je tam akcia tých 25 % z ceny operácie, čiže ušetrím 300 eur, lebo inak som mala ísť až koncom augusta na konzultáciu a operovali by ma asi až v októbri...a ja idem do školy a ešte aj aerobic precvičujem, tak teraz mi to veľmi vyhovuje časovo :) a ty si chceš aké silikóny dať?

ewel007

cleopatra123

no ja idem akurat 17.8 na krv a preventivku 25ročnu :)) tak sa budem info, ved jaska každý eurík dobrý na novu podprdku :)) dakujem za info

leeu9

Myshka001

Jaj super dakujem, ja mam inak to isté číslo ale aj tak neuspešne, zajtra ráno zavolám a dufam, že to už bude uspešne :-)))

ivava

ježiši to mi radšej ani nehovor, že nebudem vedieť spať na bruchu,ja som uplna spačka na bruchu alebo na boku, inak ani nezaspím, jasne že po operácii si budem musieť zvyknúť ale som si myslela, že budem môcť po určitom čase, no ved uvidíme až po :-))) možno si potom aj na tom chrbte zvyknem a ževraj je to aj zdravotne lepšie kôli chrbtici atd.

sunny323

CO? Dovolenka? :-(( Ja potrebujem potvrdiť termín operácie a všetky veci ešte okolo toho..hadam aspon jedna sestrička tam bude

cleopatra123

nikolet
kludne sa opytaj ved usetrit nejake eura sa zide nakupis si nove podprdky :-)
ked este nemas deti tak budes mat prsia urcite ukazkove pokozka je este pevna :-) jaj kde je moja mladost

cleopatra123

ewel
no ja sa najprv opytam u obvodneho a uvidim co povie inak krv by mi mohol zobrat aj on vramci preventivnej prehliadky lebo ja som tam nebola uz roky a potom uvidim co povie ale ked kamoska platila len 15 eur tak za pokus to stoji ale jej robili aj krv aj ekga na internom aj keby to bolo 20 sa oplati

Myshka001

leeu9

ahoj, no ja som tam volala najprv na jedno číslo, tam mi povedali že dajú mi iné čislo.. tak mi ho dali, zavolala som tam, no aj tam mi povedala teta že dá mi číslo do kancelárie(či ambulancie:D).. takže nakoniec som zavolala tam a dvihla to konkrétne sestrička priamo u červeňa v ambulancii - toto je to číslo -0948 099 133 - sem si mám vraj zavolať ešte tak mesiac pred konzultačkou, čo to chcem potvrdiť alebo nie. takže myslím že tuto sa už dovoláš, dúfam :) a volala som doobeda :) veľa šťastia :D

ivava

leeu9
TO MI ANI NEHOVOR ZE SA TAM NEDOVOLAM JA TAM POTREBUJEM TIEZ VOLAT...UVIDIM VYSKUSAM ZAJTRA...
INAK NIEKTORE baby vravia ze sa da na bruchu spat ine nie...mam kamosku ktora ma silikony 6 rokov a odvtedy nespala na bruchu ze ju tlacia a tak...dufam ze ja na bruchu spat budem moct a ak nie tak aspom na boku...uz sa neviem dockat kedy budem mat po tom..