Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

Ivava
Ahooj, zlata ze si si na mna spomenula ;). Prsia su v poriadku, pekne sa usadzaju. Uz ani neviem ze som bola na operacii. Dnes som spala prvy krat na boku, nic netlacilo.
Akurat tak pred hodinkou som posielala nove foto zajacikovi tak potom popozeraj.
A ty sa ako mas?

cleopatra123

nikolet
tak na aerobic a zumbu zo zaciatku zabudni plnu zataz ti dovoli doktor az po nejakom case myslim ze aj viac ako dva mesiace je to aj pre tvoje dobro aby sa implantat neposunul alebo tak a okrem toho co vravela moja kamoska ktora bola teraz tak na to nebudes mat urcite ani pomyslenie :-) hned po op nebudes vediet ani zdvihnut ruky

cleopatra123

ewel
dreny su na odvadzanie krvi z pooperacnej rany aby sa nehromadila v prsniku a zbytocne sa netvorili modriny citala som ze niektore baby idu hned po op domov aj s tymi drenmi a potom pridu na vybratie ale kamoske co bola v avelane teraz vyberali pred odchodom domov takze si ich nevlacila so sebou

ivava

Majka 1910
Ahoj ako sa mavas? Ake mas prsia po mesiaci som zvedava mohla by si poslat nejake dalsie foto. Budeme radi...dikes

ewel007

cleopatra123

ano to máš čistu pravdu :) prosím ťa vysvetlíš mi to s tými drenami? ako píšeš že vlačiť so sebou, kedy sa dávaju alebo čo ? :)) ešte asi neviem všetko :)

nikolet09

To máš pravdu, je lepšie ostať na klinike, kde sa o teba postarajú a ja som tiež na Mládka počula len dobré ohlasy, tak dúfam, že aj ja budem spokojná :) Len som zvedavá kedy môžem začať aktívne cvičiť, keďže precvičujem aerobic a zumbu. Ak budem schopná, tak možno im tam aj niečo zatancujem :D :D

ewel007

nikolet09

a to ti prosím ťa kto povedal že ked pojdeš na konzultaciu koncom augusta že až v oktobri opka? ja som myslela že tak do dvoch týždnou mam termín opky, a máš to zaručene že ked pojdeš s konzultaciu toho 14. že ťa budu ešte v auguste operovať? to si si zaplatila prednostne konzultaciu či opku ? :)) ja chcem gulate niečo okolo 450ml a ty?

cleopatra123

nikolet
nepoznam ja som isla na konzultaciu len do avelane mam to blizko paci sa mi klinika na doktora mladka su dobre ohlasy a navyse som chcela vyuzit zlavu na leto :-)
a paci sa mi ze je hospitalizacia dva dni lebo na druhy den je to najhorsie neviem si predstavit ze by ma vyhodili domov a tam by sa musela na mna moja rodina kukat ako trpim a navyse tie dreny si tahat so sebou takto ta tam o teba dobre postaraju a ked je najhorsie prec ides domov

nikolet09

cleopatra

bodaj by si mala pravdu moja zlatá :) Budem sa modliť, aby všetko dobre dopadlo :), lebo zdravie je prvoradé. Inak poznáte doktora Zachara? lebo ja som najskôr u neho mala byť operovaná, ale je to len jednodňová chirurgia, čiže ráno operácia a večer domov a bála som sa, že keď ma pošlú domov, začnem krvácať a čo potom? môžem aj zomrieť, hentam ma majú aspoň pod kontrolou