Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

nikolet
jasne ze si mozes vybrat myslim ze doktorovi povies svoju predstavu a on ti povie ci sa da zrealizovat odmeria ta a tak ale nemal by problem dat gulate kedze si mlada a nic ti nevisi :-) anatomicke su lepsie aj su prsia poklesnute a treba vyplnit spodnu cast ja sice mam urcity pokles ale bude mi robit aj nejaku minimodelaciu takze mozem mat gulate ja chcem mat objem hore

bella28

sunny323
dakujeeeeem strasne moc. No ja mam 176 cm a 58 kg. aj ja som sa bala ci nebudu moc velke. ale nie su. naozaj :)))keby som mala mensie tak by mi bolo luto na co som tam isla. ved ked uz tak uz, no nie? no ty mas krajsie prsia ako som mala ja pred operaciou, takze po operacii budes mat urcite uplne nadherne prsia, krasny dekolt, mas sa na co tesit :) ja som mala prilis ovisnuté, takze ja sa musim zmieriť s tym ze mozno aj teraz budu trosku nizsie ale zatial som velmi spokojna :) takze sa tes aj ty :) je to skvely pocit :)

ivava

Majka
este sa ta chcem spytat aku mas pooperacnu podprsenku velkost??lebo nejak mi nejde do hlavy podla coho davaju tie velkosti...

february

bambulkova ako sa mávaš, už si aj zabudla,že si bola na opke,pravda?

baby ja mám strach že po opke zlemraviem, nebudem sa môcť hýbať a stratím celkom kondičku :( a zase priberiem... budem sa báť aj pohnúť len aby sa dačo neposunulo

nikolet09

cleopatra

tak to je celkom v pohode cena :)
a to si si mohla vybrať či chceš guľaté alebo anatomické?
Lebo ja chcem isto guľaté.

cleopatra123

nikolet
to je cena za vsetko nie su tam zahrnute predoperacne ale tie skusim najprv vo vlastnej rezii keby nie tak potom u nich v den op
ja budem mat gulate 330 az 360 anatomy su drahsie o nieco tusim okolo 300 eur

nikolet09

cleopatra

a to máš úplne už so všetkým? aj s tou podprdou a implantátmi a tak?

a aké si si vlastne dala?

cleopatra123

nikolet
tak mna vyjde op 2420 eur aspon tak to mam na papieri
na buduci tyzden uz zacnem zhanat predoperacne aby som mala vsetko nachystane o tri tyzdne uz budem mat po tom :-)
veru je to nieco ako poriadna svalovica a navyse ti niekto sedi pri tom na hrudniku a nemozes poriadne dychat :-) no pre krasu sa musi trpiet

ivava

Majka
Vidis to je asi telepatia...no mna velmi zaujima ako sa citis a tak ako je to s rukami uz mozes dvyhat ruky a podobne vysavat a tak...haha... a ja ako sa mam citam stale ako zerava forum...uz nech to mam za sebou lebo ma asi porazi z toho citania...ale som rada ze je...a co uz aj maknu ci???

nikolet09

cleopatra

No tak to bude sranda :D ale nevadí, aerobic sa odloží, babeny budú musieť na mňa počkať :)

Si neviem predstaviť aká to je bolesť, ale snáď to prežijem. Možno je to ako poriadna svalovica, lebo ja keď cvičím kozy a preženiem to, tak sa neviem ani prezliecť, čo mi mama raz pomáhala. Ale to je možno tak štvťka bolesti, určite to bude viac,ale my baby musíme vydržať :)
Inak čo si myslíš, že koľko ťa asi vyjde operácia?