Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

drndula

máš veľmi pekne prsia a tie posledné fotky čo si dávala úplne ako keby boli prirodzené.ja si idem dať takú istú veľkosť akú máš len som sa chcela spýtať že aký máš profil?? ja budem mať vysoký.
akú si nosievala veľkosť podrpdy pred tým a akú máš teraz? sorry za toľko veľa otázok :))

kvet11

ewel007

čo v sexi podprdkách ale už v takých normálnych a kupoval si nejake sexi pekne trička a šatečky čo nám kvoli našim krásnym prsiam sadnú ako uliate :))
ja som do teraz ani šaty nenosila už sa tak teším keď si nejaké budem môcť kúpiť :))

ivava

Majka
Pojdem veru urcite este raz tam lebo chcem proste vediet vsetko ked sa uz na to dam...ta prva konzultacka bola divna a ani neviem preco sme ostali pri 360ml...ale asi vysoky profil ti spravi vacsi kosik..ja neviem...zajtra tam budem volat tak budem mudrejsia...ale ani mne sa neda ist ked mi oni zavolaju musim to vediet dopredu...

Majka1910

Ivava
Chod teda este na konzultaciu prebrat tu velkost nech potom nemusis lutovat. A neboj ten cas do operacie ti velmi ubehne, ani sa nenazdas a uz budes mat po. Mozno ti aj skor zavolaju. Mne volali 3x o skorsi termin, len mne sa nedalo skor kvoli praci.

ivava

Majka
To je divne ze 80-85B ako objem sa ti zvacsil a kosik nie ty brdo...lebo ja mam mat 75B a chcela by som aspom Cecka po opke...ja neviem budem sa ho na to este musiet popytat...bojim sa ze tych 360ml mi bude malo...
a ja mam este cas tak si to este isto pojdem upresnit...az v januari...ale chcem sa opytat na december ci nemaju nieco volne...dik za info a uz sa neviem dockat tych tvojich foto...

Majka1910

Ivava
Vies co s rukami je to uz uplne v pohodicke. Sme sa akurat stahovali teraz takze uz mam aj velke upratovanie za sebou ;) a pohodka.. prsia su stale makksie, zo zaciatkom sa to neda porovnat.
Tu pooperacnu mam 70B. A klasicku podprsenku 80, 85B.
Teba to uz kedy caka? Som tu uz domylena z tych terminov vsetkych ;)

cleopatra123

nikolet
na posteli lezat nemusis ale myslim ze bude lezat aj dobrovolne len nesmies dvihat nic tazke vlastne prve dni vobec ziadna namaha ale chodit mozes dokonca musis co najskor po op je to prevencia proti embolii dostanes aj take stahovacie pancusky este pred op

nikolet09

cleopatra

tak to si ma potešila, lebo ja chcem tiež objem hore...a mne to ani vadiť nebude, keď to bude vyzerať umelo...moje okolie si to všimne tak či tak a mne sa hrozne ľúbia také aké majú fitnessky, ale neviem ako dlho čakali na to aby mohli zas tak tvrdo cvičiť, ale pri cvičení treba nosiť pevnú športovú podprdu, aby nič neušlo :D
A inak ako dlho budem musieť ležať na posteli?...hádam po 3 dňoch môžem chodiť na prechádzky aspoň, či?