Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gavi

Nikolet09

Ahoj, rada by som ti pomohla, ale chcela by som ist v kazdom pripade este k Dr. Mladekovi. Ten termin ti bohuzial nemozem vymenit, pretoze mam nahlasenu dovolenku na posl.augustovy tyzden a prvy septembrovy. Takze rada by som v tomto case stihla opku. Takze konzulatcka na konzi augusta by bola pre mna uz velmi neskoro.

nikolet09

ewel007

Myslím si, že v septembri budú mať čosi voľné, lebo niektoré baby vypadnú, keď sa rozhodnú pre iného chirurga. A skús im povedať, že by si bola veľmi rada, keby máš operáciu čo najskôr, že by ti to vyhovovalo :) však s nimi sa dá dohodnúť :)

ewel007

nikolet09

aha díky za info, tak uvidím, či ma budu mať kde v sunuť, ak nie tak až oktober :) potom písni ako si dopadla :)

nikolet09

ewel007

Prednostné som platila za konzultáciu a som sa pýtala, že či by ma operovali zo dňa na deň a povedali mi, že na druhý deň je tam ešte čosi voľné, tak ma dali na druhý deň, samozrejme keď dopadne dobre predoperačné vyšetrenie. Zo začiatku mi povedali, že asi až v októbri by som šla na operáciu, ale keď som im povedala o prednostnom, tak to dali zo dňa na deň a mne to súri, aby som bola operovaná v auguste, lebo v septembri idem asi do zahraničia a to som im tiež povedala.

drndula

Květ11

Dakujeem.;)) v pohode len sa pytaj,aj ja som bola neskutocne zvědavá pred op...
Mám vysoky profil,pred op som nosila 75B,niekedy A,záviselo od toho aky střih podprsky bol a aké výstuze v košikoch,kazdopadne,si teraz s veelkou dávkou zadostucinenia a pýchy pozriem.foto pred operaciou...hihihi
Teraz mám 70D a to nevystuzene,bo mi vzdy trčía bradavky potom,a.Je problém kúpiť takýto velkost..vzdala som to pidprsenky nekupujrm,ved som nato aj isla aby som nemusela nosit a nič ma netlačí prsia krásné stoja ako vojáci,tým že mám gulate a d vysokým profilom,nepotřebujem ani nič podopierat..;)))

sunny323

Majka1910 mas pekne prsia,uplne prirodzene vyzeraju...

Inak baby,cim viac pozeram tie vysledne prsia,tak zistujem,ze na moju postavu budu tie 515ml akurat. Bala som sa toho,ale nebudem uz spekulovat,len nech uz je februar. Je tu niekto,kto ma operaciu 2.2.2013? V pezinku,cerven?

ewel007

kvet11

no ani nehovor :)) nechcem sa ani dopredu tešiť, včera mi písala nikolet09, že s tej konzultacie s konca augusta by mala opku až v oktobri, tak neviem, a neodpísala mi že to prednostne či si zaplatila za konzultaciu alebo termin opky. No som zvedava :) Ozaj ty si ideš dať imploše pod sval? to zaleži aj od toho kde sa tobi rez?nevieš? :))