Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

nanka

jasné to ti verím ,ale ako písla bodka, myslím že to nebude problem držím palce :)
ja tiež budem čakať s malou dušičkou ako dopadnu predoperačne .

bodka_

nanka
ja si myslim,ze to nebude problem. Ja mam tiez na jednej nohe dost velku krc. zilu. Min. rok som bola na operacii (nie prsia) a absolutne sa ani len nepozreli alebo nezmienili nieco ze by to vadilo :-))

nanka

ewel007

nie nie este som nebola,idem buduci mesiac, tak som chcela vediet, ci s tym nemate niektora skusenost.ale urcite mu to spomeniem. ale keby to mal byt dovod, kvoli ktoremu by s tym bol nejaky problem,tak to by ma dost nasr... :(

ewel007

nanka

a už si bola na konzultacii, hovorila si to dr?
ja tiež dufam, že nebude žiadna prekážka zdravotna a budu aj predoperačne v poriadku a budem môcť podstupiť opku :)

ewel007

nikolet09

myslíš, že ked ideme v rovnaký den na konzultaciu že stihnem aj ja august? alebo si tam mam zavolať či sa to da neako ako si si to ty zaplatila ? _:))

ewel007

gavi

dakujem za vysvetlenie a máš pravdu myslím, že by to mal asi vo väčšej časti rozhonuť lekat, ved je tam od toho :)

nanka

dievcata a mate niektora problem s krcovymi zilami? lebo ja mam, hoci som mlada.nie je to nejaka prekazka pre opku?

ivava

Majka
No krasne su...naozaj...ale mohla si pridat aj viac foto...z profilu a tak...lebo ja este stale rozmyslam ci nezmenim profil...ako stredny sa mi zda prirodzenejsi ako vysoky...uvidim...dikes

gavi

ewel007

Ahoj. To je rozne. Niektori lekari to nechaju na tvoje rozhodnutie, co sa mi nezda moc spravne. Mne bolo povedane, ze rez zavisi od tvaru a velkosti implantatu. Ako aj od tvaru prsnikov. Na konzultackach mi bolo povedane, ze anatomicke sa vkladuju najcastejsie cez podprs.ryhu, lebo ma lekar najväcsii prehlad kam a ako ich uklada. Vsetky sposoby maju svoje vyhody a nevyhody.

Moje info:
rez pod prsom - VYHODY: lepsi prehlad lekara kde a ako vklada implantat, lepsie pre reoperaciu. Nevyhody: viditelny (ak je presne v ryhe, ties ho neni vydno)

rez pazuchov- vyhoda je, ze nie je viditelny. nevyhoda: zapaly,kvoli potu. lymfaticke uzliny su narusene, co v pripade rakoviny prsnika velmi nepriaznivo posobi na liecbu.

Preto si myslim, ze by to mal urcit lekar a nie pacientka.