Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvet11

ahoj, tak som volala do Avelane, a žial už v auguste termin nedostanem , su plný :( tak som hovorila september, len si musím zase vypočítať svoje dni, takže tak..
No ja chcem tiež ryhou a pod sval, poradila mi to tu jedna kočka :) fakt som rada tomuto foru :)

cleopatra123

nikolet
no veru ma nevie sa sama postavit z postele ani zdvihnut ruky ani ucesat ale myslim ze kazdym dnom to bude lepsie no nie je to prechadzka ruzovou zahradou treba si to odtrpiet kaslanie je tiez hrozny problem aj kychanie :-)

cleopatra123

baby vcera som bola pozriet tu kamosku co bola minuly tyzden v avelane musim povedat ze vysledok sa mi pozdava sice to ma este zboku opuchnute lebo ma rez pazuchou ale fakt super aspon mne sa to pozdava dufam ze aj ja budem mat aspon take :-)

nikolet09

ewel007

no ja som im povedala, že potrebujem byť operovaná v auguste, lebo mi to súri kvôli zahraničiu, že mne je jedno aj keby to bolo zo dňa na deň, tak mi povedali, že by sa dalo na druhý deň, že tam mal ešte doktor čosi voľné. Skús sa potom opýtať, či by ťa nemohli dať skôr, veď kľudne sa môže stať, že niekto vypadne.

Kvet
A prednostné som platila za konzultáciu, ktorá je vlastne nevyhnutná pred operáciou, mi tam vysvetlili.

kvet11

drndula

ja si to vôbec neviem predstaviť že budem mať také prsia :)) aj ja mám teraz taku veľkosť ako si mala pred opkou ale 70 A alebo B inak saa toho trochu bojím že tiež si potom nebudem môcť kúpiť podprdu preto že budú veľké :)) kto by nám vôbec vyhovel? a teba kde operovali??

kvet11

nanka

tiež si myslím že to nebude problém ja mám malé cysti na prsníkoch beriem lieky na štitnu žľazu a povedal doktor že nie je to problém že oni operujú baby aj ktoré majú beru lieky na tlak alebo srdce....

kvet11

ewel007

o bože že až v októbri to dosť dlho sa potom čaká. ja som tu Nikolet pochopila že si zaplatila prednostné za konzultáciu no neviem možno som to pochopila zle :))

Idem si dať pod sval rez pod prsnou ryhou a myslím si že to nezáleží kade chceš rez že podla toho sa umiestnuje implantát...
A ti kade chceš mať rez a kde implantát??