Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

bodka

ja som teraz chora,tak sa poctivo liecim,nech som fit do stredy bo potom uz nechcem brat lieky....ja to vela balit nebudem,sak nic take netreba,,,hyg,potreby,zupan,pradlo a tu vybublikovanu colu :D

bodka_

barbinka
ja si to tiez tak pamatam :-))), ze february ide 13. a my dve 15-teho. tesis sa? co si balis do nemocnice? snad nam to dopadne najlepsie. uz si rozhodnuta ake teda chces?

nikolet09

Keď to tu čítam, tak som už dosť nervózna. Asi sa pred operáciou rozplačem :D a asi aj po operácii :D a inak deň pred operáciou môžem ešte cvičiť, či?....

february

cleopatra123

ano máš pravdu, je to individuálne, ale sranda to nebude, ja nemám fyzicky náročnú prácu, celý deň som pred PC,však uvidím.
A to šoférovanie, no tak vydržíme, ja sa tiež bez auta neviem ani pohnúť a nemám automat, teraz sa mi zdá, že tie rýchlosti sa preraďujú strašne ľahko, potom to asi bude iné :)
Ale tak rozhodne nebudem nič siliť,však sú aj taxíky aj MHD, všetko potrebuje svoj čas
Ale baby už sa nám to blíži!!!

cleopatra123

february
to tyzden je dost malo na rekonvalescenciu ale zas zalezi aj individualne ako sa budes citit a aku mas pracu ak to nie je fyzicky narocne mozno to budes zvladat ale zas ani soferovat sa neodporuca prvy tyzden ale ani potom to nie je nic moc ja mam nastastie automat tam je to lahsie

february

cleopatra123

ahojky, no moja to si ma nepotešila, mne sa nedá dovolenka už viac posunúť a po týždni od opky musím nastúpiť do práce, tá Tvoja kamoška mala včera týždeň po ak si dobre pamätám, no tak neviem :(