Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

nikolet
to si neviem ani ja predstavit,ale u dr. cervena davaju nejaku oblbovacku,tak snad mi riadne zaberie :-) ale zatial sa nebojim, este sa mi ta zda uplne daleko :-D

barbinka84

nikolet

ja budem mat tiez 15 predoperacne,dufam,ze to bude v poho...to by bolo super mat tam partacku :D ja budem mat 375-390ml anatomicke,,plus minimodelacia,takze mna to vyjde drahsie....uz so zlavou 3300 eur

nikolet09

bodka

ďakujem veľmi pekne, ale aj tak sa dosť bojím a to si neviem predstaviť aká budem v deň operácie :/

nikolet09

bodka

no ja mám 14. konzultáciu a predoperačné, tak ak to všetko dobre dopadne, tak 15. mám opku...tak dúfam, že to vyjde všetko ako má a stretnem sa tam s barbinkou :) a budeme spokojné :)