Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

bodka_

však ja keď budem odchádzať 15-teho z kliniky tak ty už budeš možno aj ležať na stole :) a barbinku budem odprevádzať na sálu, jasné že sa hne´d ozvem, ja budem v pohode, prídem domov a navarím :D

drndula

Kvet11,

Veru,kto by nám už pomohol.ked som nemala prsia a pacili sa mi podprdy no boli velke,teraz keď su prsia,Je problém na ne kúpiť to spodne prádlo bo buď he malé alebo z neho trcia bradavky Hihi...;))) .mňa operovali v Bb u dr.Červena,Novamed

february

ano babulky, ja idem prvá, potom Barbinka, Bodka, Nikolet, potom 20.8. Cleopatra a 22.8. Kvett :) pekne ako na páse

barbinka84

nikolet

ja mam odkojene dve deti,a jeden prsnik dost padnutejsi ,takze mi ho bude dvihat a posuvat aj bradavku vyssie,,,tebe to urcite netreba :D

bodka

napis mi sem...halifax@azet.sk

nikolet09

barbinka

fúha, tak to ťa dosť vyjde a tá minimodelácia je vlastne načo?...mne keď nič neovisá a mám ich fakt malé, tak hádam mne to nebude robiť.