Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Caute babule! Tak vcera bolo presne 5 mesiacov od mojej opky, to tak strasne ubehlo.. Ale stale sem chodim, aspon citat a ked nestiham tak si to docitam dodatocne.. Uz to mam jak vecernicek pred spanim v posteli ;)))
Novej particke( february, bodka, cleopatra...) vam drzim vsetkym palce na opku, drzte sa, vsetko urcite dobre dopadne a vy sa este koncom leta popysite nabuchanym dekoltom!
Barbinka
Ty si mi nasadila chrobaka do hlavy s tou minimodelaciou, ja by som ju tiez potrebovala, skoda ze som na dr.Cervena trosku nezatlacila, aby mi to urobil naraz, on povedal ze to naraz nerobi iba vo velmi tazkych pripadoch, ze uvidime, ako budem spokojna.. Moje prska by uplne inac vyzerali keby boli dvorce o 1,5-2cm vyssie.. niekedy si hovorim, ze je to v pohode, ved su o milionkrat krajsie ako boli, ale na 100% spokojna nie som..:((
Co myslite, mam sa objednat na konzultacku al. mam pockat do rocnej kontroly?

ivava

Baby aj ja Vam drzim paste nech to vsetko v pohode zvladnete, bez stresov a podobne...Tesim sa na Vase prve pocity...Drzte sa babiny...

bodka_

february
určite budem myslieť na teba, a držať moc moc prsty a potom po operacii zavidieť tvoj dobrý obedík :-)))

xantipa163

leeu9
nerob si stres.
S tym potvrdenim operacie nie je problem, sestricky aj tak nejake dva tyzdne pred operaciou obvolavaju pacientky, ci sa dostavia na zakrok. V Siklienke, kde objednavas implose sa daju objednat implantaty aj par dni pred opkou, ked nemas este jasno vo velkosti, tak pockaj, nech si to upresnis s doktorom.

leeu9

Ahojte baby :-)))

Potrebovala by som prosím poradiť. Som objednaná na operáciu k dr. Cerven, na september. Mesiac pred tým máš zavolať a potvrdiť termín, a to všetko okolo toho. Lenže u dr. Cervena je predsa dovolenka ešte asi dva týždne, volala som tam od minulého týždna a neuspešne, dokonca na 2 čísla a nič, tak asi tú dovolenku majú. Chcela by som vedieť od báb ktoré už majú po ako je to s tým objednaním implantátov, viem že predoperačné stihnem - to stačí 2 týždne pred tým len si neviem poradiť s tým objednaním a dopredu zaplatením tých implantov a dalšia vec je že som neni presne rozhodnutá na velkosti, to som chcela prebrať ešte s dr. alebo tiež stačí 2 týždne alebo týžden pred tým objednať?alebo to je už neskoro :-(((
velmi pekne prosím o radu a dakujem pekne