Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ronie

Bay,
o dva mesiace mam operáciu u Cervena. Stale som sa bala velkosti, lebo mi navrhol 515ml. tak som sa objednala do interklinik na vizualizáciu k doktorovi Raczovi. A doktor bol skvely hned som mu povedala ze idem k cervenovi a ze sa len bojim velkosti, doktor mi povedal ze on by mi tiez mensie nedaval a odpovedal mi na vsetky otazky a bol strasne zlaty. Urcite idem k cervenovi ked uz rok cakam len som chcela pochvalit profesionalny pristup doktora racza.

drndula

Februsry,

No veru,usadili,pomenili a Je dobré aby to videli baby, že umely look sa ozaj silikonmi nedocieli vždy a nie je to pravidlo,že baby so silikonmi musia byť umeliny,mne muz vždy hovori zr nebyt toho že vie o op tak by nezistil ich povod...a dakujem,aj ha som s nimi mooooc spokojnaaaaa...;))))

zuzkatt

Ahoj
Mám 19 a chcela by som si dat upravit svoje prsia vzhladom na to ako rychlo sa pocas puberty naplnali moje zenske tvary tak casom zostalo moje poprsie padnute za co mam aj obavy pri muzoch. Chcela by som sa informovat o tychto zakrokoch napriklad aka je tam potom o to starostilovost a ktroy z chirurgov je najlepsi... Dakujem

february

bimbi

ďakujeme,že nám budeš držať palce :) ja tuná na fóre zbieram podporu, však okolie to tak nechápe čo prežívame, tak načo ich zbytočne otravovať, a tiež si myslím, že máš prská pekne urobené,tak pošli potom aktuálne foto, krásnu dovolenku prajem!

ivava
aj my Ťa budeme podporovať, keď to príde :) dík

drndula
tie posledné fotky čo si pridala sú fakt perfektné, krásne sa usadili, chválim baby čo pridávajú fotky postupne až do konečnej podoby, kde je vidieť ako sa postupne menia až do finálnej podoby :)

drndula

Bimbi,

Sú pekne,neni in treba nič robit,a prajem krásnu dovolenkuuu,poriadne ich vyopaluj,bacha však na jazvy..pa ;)))

bimbi

Barbinka, Ivava
Ste zlate:))) dakujem vam! No ja som fakt taka nerozhodnuta, ale vrts mi to v hlave..
Ano je to rozdiel, ked su bradavky pekne dohora a nepozeraju na topanky :D ako hovori nas pan doktor..u mna je zo otazka len koze, ked si ju potiahnem dohora, tak hned tie prska vyzeraju inak, s velkostou som spokojna, bez podprdy su prirodzene, skoro az nenapadne a s podprdou su fakt velke..no pofotim sa, ale az po dovolenke, zajtra idem na 3 tyzdne, tak snad si ich uz aj trochu opalim.. :DD
Tak sa drzte baby, budem na vas mysliet!!!

barbinka84

bimbi

ty si pred opkou nemala az taky rozdiel medzi prskami,,ja mam to jedno o 2 cm nizsie takze tam to treba,,,povedal,ze by to slo bez modelacie,ale by som musela ist do vacsich rozmerov-co absolutne neprichadza do uvahy :D
podla mna mas tie prska teraz pekne,,zbytocne do toho neryp,,,,
ja keby,ze tu modelaciu nepotrebujem,tak do toho nejdem,,,ale povedal,ze to je dost rozdiel...a dalsie prachy navyse...dufam,ze vysledok bude stat za to a budem spokojna...

saskasok

Leeu
Ahoj ja idem na op k červenovi do BB 5.septembra ale ešte mám 24. augusta na klinike predoperacne a ešte jednu konzultaciu.Ja ešte nemám určenú ani veľkosť lebo na prvej konzultaciii som bola pred rokom a vtedy sme to neriešili ,vtedy som si dávala aj termín op ale asi pred mesiacom som tam volala či to platí,lebo rok je predsalen dlha doba.ty kedy ideš?

ivava

Bimbi
Neviem ci by si si to mala dat spravit na tych poslednych foto ich nemas az tak dole...praveze sa mi pacia...neviem ako by to bolo keby ich mas vyssie ale tak fotky aj skresluju..tak neviem...posli nejake nove foto mozno...

dolcegirl

Baby ja mam za chvilku 18 a tiez uvazujem o silikonovych prsiach :) s mojimi niesom vobec spokojna...Tak orientacne by som sa chcela spytat ci nepoznate niekto v BB dobreho plast. chir. ? :) a kolko ma to priblizne vinde :)) A este by ma zaujimalo ci si velkost mozem urcit sama, aj o 2 cisla vecsie