Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saskasok

Leeu9
Ahojky tak sa fakt asi stretneme,síce neviem koľko je hospitalizacia musím sa aj to spýtať,ja mám naňho toľko otázok a prídem tam a zas má nič nenapadne:))idem na konzultaciu do BB ešte k nemu,som zvedava lebo neviem ani sumu koľko má to bude stať.ja sa len bojíme toho ako to zvládne s malou lebo má dva roky a je strašne živá,pomoc k nej budem mat len týždeň.

denka2828

ahojte baby som tu úplne nová :) mám 20 rokov a odhodlala som si dať prsia :) vśimla som si ze tu si vravite aj nazory na svoje prsia chcela by som sa spytat kde nájdem vase fotky spravene prsia?? :) A odhodlala som sa ist k Mudr.Cervenovi,co si myslite rozhodla som sa spravne? rada by som si vypocula vase nazory a taktiez to ze v januari som objednana na konzultaciu a chcem sa spytat pocula som ze aj rok su cakacie doby,,a plati sa aj nieco dopredu? alebo az pred zakrokom ten datum zakroku?? ďakujem

bella28

lucy 1990
nádherne prsia :)

roka96
ja som bola u dr. cervena pred skoro 4 tyzdnami a nepotrebovala som sono. nevyzadoval to. na konzultacii mi dal papierik kde som mala vsetko napisane co treba a to krv, interne a aro + zdravotnu dokumentaciu :) aj ja som sono mala, ale to len preto, ze som bola mesiac pred operaciou na preventivke u gynekologicky a ta ma poslala :)

leeu9

Saskasok

Tak ja idem na operáciu den pred tebou 4.9.2012 t.j. utorok,tiež do BB, tak ak by si išla k nemu, tak sa asi stretneme, lebo sestrička mi niečo také povedala, že dva dni sa ostávajú, ale to sa ešte presne musím opýtať, ale až ked prídu z dovolenky. Ja už približne velkosť mám len to chcem radšej ešte prebrať, a kam ideš ešte na konzultáciu?

drndula

Roka,

Na sone se.červen nebaziruje,Ja som di dala pre svoj dobry pocit urobiť,nič zato nedas..

Februsry,

Podoztive neni nič;)) ved to Robil červen Hihi,neboj,všetko dobre dopadne a budeš to mať luxusne;) užívaj si to pred op,pocit z.očakávania plného dekoltu je nezabudnutelne

ronie

ahoj roka96

termín mam 1.10. a ty kedy prsne? a za to sono neviem ja sa spolieham na to, že este pojdem na jednu konzultacku kedze som bola v januari a este sa chcem opytat na nos.ale tiez mam pocit ze nic take nespominal a neni to napisane v tych papieroch co nam dal? budem ti drzat palce a potom ma budes musiet informovat ako to prebiehalo.

roka96

ahoj ronie,

ja idem k Červeňovi koncom septembra a tiež mám 515ml, anatomicke. Niektoré baby tu píšu, že k predoperačným vyšetreniam je potrebné aj sono prs, nevieš či je to potrebné aj k dr.Červeňovi? nespomínam si, že by mi také dačo hovorili na konzultácii. Ty máš kedy termín?

february

drndula

súhlasím s Tebou, vyzerajú úplne prirodzene, jediné podozrivé je, že sú príliš pekné :D
Keď vidím v niektorých časopisoch aké majú niektoré a to hlavne zahraničné foto, prilepené kadejaké misky na hrudi tak brrr, nuž máme veru na SVK šikovných doktorov :)
/snáď budem tak hovoriť aj ja po op/ :)