Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

imim87

Ahojte baby. Uz 8 rokov rozmyslam nad zvacsenim poprsia, no vzdy mi do toho nieco pride...rozhodla som sa teda, ze sa na to dam po babatku-vraj je to lepsie aj menej bolestivejsie, kedze prsia su uz trosku natiahnute. Chcela som sa spytat, ci ma niektora skusenosti aj s inym doktorom ako je Cerven a ci sa da pozriet niekde jeho praca. Velmi sa bojim, ze nebudem spokojna s tvarom alebo ulozenim...

Myshka001

ewel

a dá sa to tak urobiť že ten tvoj termín konzultácie mne?? dajú to by bolo super... tiež som v krajnom prípade uvažovala o Avelane, mám to kúsok... len nejak ma to stále len k tomu červeňovi ťahá :D

barbora10

zuleko

moj oblubeny serial o plastickej chirurgii.inak som na tom ficala:)a robert rey nema chybu!!!je to macher:)

ewel007

Myshka

asi nie lebo je vela čakatelik, naozaj, ja idem na konzultaciu 14.8 do Avelane a s 90% pravdepodobnosťou sa tam pôjdem dať aj operovať, ak chceš prenecham ti moju konzultaciu a opku možno stíhaš ešte koncom augasta a možno aj skôr ak ti zavolaju že sa nieoč uvolnilo

Myshka001

ewel

to mi nehovor ani zo srandy :( študujem na VŠ a mám denné štúdium a nemôžem si dovoliť cez semester ísť na opku a ležať doma... myslíš že by ma tam vedel nejako vopchať? :D keď ho veeelmi pekne poprosím... :D

ewel007

Myshka001

ja ked som volala DR. Červeňovi tak konzultaciu mi davali na november 2012 a opku september 2013, tak radšej sa prichistaj koncom roku 2013, ale je zase pravda že ked niekto vypadne, podarí sa ti aj skôr :)

Myshka001

denka2828

ahoj, ja idem tiež k červeňovi na konzultačku v januári :) čo som počula, je vraj najlepší a ja osobne na inú konzultačku ani neplánujem ísť :) a čo sa týka opky, tak ja budem velmi silno dúfať, že približne v júli už sa bude dať :) a keď chceš pozerať fotky, pošli fotku svojich prs bez hlavy na galeria@zoznam.sk spolu s tvojou prezývkou, a potom dostaneš mail s prihlasovacími údajmi do galérie :)

Zuleko

Baby,pozrite si video na tejto stránke je trosku nizsie www.drrobertrey.com skoda ze sa takto prsia nerobia u nás(cez pupok).Je to jeden z najlepších doktorov,ak nie najlepší!:-)

denka2828

a baby este by som vas chcela poprosit,,ako mozem pozerat baby albumy aby som si mohla pozriet prsia? ake su podmienky,,rada chcem absolvovat augmentaciu a predtym by som chcela pozriet pracu jednotlivych chirurgov,,ake su podmienky ? :)