kejtrina
ahoj :) no ja som po operacii mesiac, ale stale este pre istotu nevysavam, kupelnu som umyvala teraz tento vikend ja prvy krat od opky, aj to uplne opatrne. bolesti uz nemam, myslim ze to zvladam dobre, ale radsej nechcem riskovat, a keby ma muz videl s vysavacom asi by ma prihlusil :))) takze si chcem pockat tych 6 tyzdnov a potom sa pustim do upratovania :) ja este ani nesoferujem, takze take ako prach utriet, alebo riad umyt, to robim, ale nic take kde sa fakt zapajaju tie prsne svaly, alebo co sa robi v nejakom predklone. moj manzel mi povedal ze pre tyzden alebo dva nebudeme riskovat a radsej vydrzat a urobit vsetko preto, aby sa to dobre zahojilo, aby neboli vycitky potom :) a ma pravdu :)
no a co sa tyka tvojej otazky o velkosti, no je to asi kazdeho nazor, ale ja by som ti jednoznacne odporucila min 450ml alebo tak, lebo ja mam 515ml zo zaciatku bomby totalne, ale teraz ako sadaju a ukladaju sa, tak su take normalne podla mna, tak ako pise aj bambulkova, ze ked ten opuch odide, tak sa to riadne zmensi :))) takze ak chces velke prsia, smelo do toho, podla mna nebudes lutovat :)))