Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

kejtrina
ahoj :) no ja som po operacii mesiac, ale stale este pre istotu nevysavam, kupelnu som umyvala teraz tento vikend ja prvy krat od opky, aj to uplne opatrne. bolesti uz nemam, myslim ze to zvladam dobre, ale radsej nechcem riskovat, a keby ma muz videl s vysavacom asi by ma prihlusil :))) takze si chcem pockat tych 6 tyzdnov a potom sa pustim do upratovania :) ja este ani nesoferujem, takze take ako prach utriet, alebo riad umyt, to robim, ale nic take kde sa fakt zapajaju tie prsne svaly, alebo co sa robi v nejakom predklone. moj manzel mi povedal ze pre tyzden alebo dva nebudeme riskovat a radsej vydrzat a urobit vsetko preto, aby sa to dobre zahojilo, aby neboli vycitky potom :) a ma pravdu :)
no a co sa tyka tvojej otazky o velkosti, no je to asi kazdeho nazor, ale ja by som ti jednoznacne odporucila min 450ml alebo tak, lebo ja mam 515ml zo zaciatku bomby totalne, ale teraz ako sadaju a ukladaju sa, tak su take normalne podla mna, tak ako pise aj bambulkova, ze ked ten opuch odide, tak sa to riadne zmensi :))) takze ak chces velke prsia, smelo do toho, podla mna nebudes lutovat :)))

kejtrina

a inak potešili by ste ma ak by ste sa vyjadrili k otázke ktorú si stále v hlave pokladám...

...pre koľko ml sa mi oplatí ísť do reoperácie ak mám teraz 250 ml a chcem výrazne väčšie prsia - myslím, že tých 440 ml stačí, či?

kejtrina

čaute kočky ;)

babeny po opke,

chcem sa Vás spýtať, nakoľko som po opke už pár rokov a toto som úplne zabudla ako prebieha prvý týždeň...

-teda nechávam na tých pár dní doma přítele so psom a vrátim sa do totalbordelu-

?vysávanie, umývanie kúpeľne a podobné upratovanie? toto si budem môcť dovoliť asi tak mesiac po opke? či ako? koľko to bolí tak, že je to neznesiteľné vôbec sa pohybovať po byte? napíšte mi prosím Vaše skúsenosti, vďaka ;)

bambulkova

Ahojte kočky :)
Tak je to už mesiac, čo mám po opke a vytešujem sa z mojich nových prsiek :) Už fungujem samostatne, aj keď stále nezdvihnem ruky nad hlavu, ale nič nerobím nasilu. Prská sú tvrdé už len ráno, cez deň cítim sem-tam nejaké pichnutie-najmä vtedy, ak ruky viac namáham. Už i vstávanie z postele je oveľa lepšie-(i tak sa mi manžel smeje, že ostatné kočky zvládli to, čo ja teraz určite po nejakom 2.týždni :D hold, u každého je ten priebeh individuálny :) No ani jeden deň som neľutovla, že som do toho išla:) A maličká rada-kočky ktoré sa bojíte veľkosti-naozaj choďte do vačších-ja som mala tiež prvotný šok z veľkosti, keď som dala prvýkrát dole podprdu, no bol to veľký opuch.Postupne odpuchajú a usádzajú sa. A zmenšujú :D Tiež som sa bála ísť i do tých mojich 275-tiek, no s odstupom času si myslím, že v pohode mohli byť i 300-vky a neboli by veľké či vulgárne. Takže smelo do toho :) Pozdravujem najmä moje milé čakateľky-babulky myslím na Vás, nech už máte po:) Krásny zvyšok víkendu Vám prajem :)
P.S. poslala som 3 nové foto Zajačikovi pre ilustráciu, ako sa prská menia po mesiaci od opky :)

bella28

imim87
ja som bola sice u dr. cervena, teda s inym doktorom skusenost nemam, nebola som nikde inde ani na konzultacii, ale ja si myslim, ze ty by si sa tiez najprv mala rozhodnut aky doktor, a potom ist na konzultaciu, teda tvoj strach o tvar a umiestnenie je podla mna teraz este uplne zbytocny. doktor ti na konzultacke vsetko povie, vysvetli a mozes sa ho na vsetko popytat. vela bab je aj na viacerych konzultaciach u viacerych doktoroch a potom sa rozhodne. ked chces vidiet prace, musis najprv poslat foto svojich prs na mail galeria@zoznam.sk, tam dostanes vsetky pokyny :)

imim87

Ahojte baby. Uz 8 rokov rozmyslam nad zvacsenim poprsia, no vzdy mi do toho nieco pride...rozhodla som sa teda, ze sa na to dam po babatku-vraj je to lepsie aj menej bolestivejsie, kedze prsia su uz trosku natiahnute. Chcela som sa spytat, ci ma niektora skusenosti aj s inym doktorom ako je Cerven a ci sa da pozriet niekde jeho praca??? Velmi sa bojim, ze nebudem spokojna s tvarom alebo ulozenim...

kvet11

ewel007

no škoda moja budeš si musieť teda trošku počkať ale to utečie veľmi rychlo neboj sa nič a ani sa nenazdáš a budeš prsnatá :))
Ja som sa doktora pýtala že ako to jej keby mám menzes a on povedal že pokiaľ si nemením 12 vložiek za deň tak to neni žiadny problém ale aj tak je to také nepríjemne vtedy radšej bez toho byť počas opky ....
inak fakt toto fórum je veľmi dobrá vec všeličo sa tu dozvieme a kočky aj poradia :))

kvet11

drndula

a keby len podrpdy sú veľké keď si chcem aj kúpiť niečo na seba tak je to niekedy problém alebo si kúpim a potom to mám v skrini lebo keď sa v tom vidím si pomyslím no otras ved mi do toho chýbajú prsia :)) mali sme problém si kúpiť podrpdy lebo boli malé a nesedeli ale teraz zas budem mať asi problém že budú dobre a nebudem si vedieť vybrať že ktorú,teda aspoň dúfam :)) už sa mi to kráti tak sa začínam tešiť :))

leeu9

Saskasok

Ahoj, aj ja som mala predtým ako som išla na konzultáciu veľa otázok a bála som sa, že na niečo zabudnem, tak sprav to, že si tie otázky napíšeš na papier, tak aspon nezabudneš a budeš poznať odpovede na všetky tvoje otázky :-)))
Daj vedieť potom či si sa rozhodla pre dr. Cervena, tam ti všetko povedia, že ako dlho tam budeš, ale čo viem tak baby su tam jeden, dva dni, no ja by som chcela určite dva dni, pre istotu
tak pekný zvyšok víkendu