Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Kvet,

Tak tak...tes sa na ten nový hrudník..;)) Kedy Mas termín?
Dnes som im dala zabrat na tom slnku,myslela som že sa až roztopia aile...vydrzali a moj muž stále ocumoval a krutil hlavou,zr sa těší ked ich ponatiera Hihi

drndula

February,

Ten bohovsky pocit keď Mozes kydnut všetky pidprseniy do kosa si stále zivo pamatam;)))) a plavky hoci som ich v ten rok nákupila ozaj hodně,sedmoro,som s vdakou podarovala kamoske ;))))

february

bambulkova

zatiaľ nebalím, však to bude rýchlovka,ale už mám divný pocit v žalúdku, húf motýľov mi tam trepoce krídlami :)
ten týždeň už preletí, už mám dovolenku, tak si dačo musím povybavovať,lebo potom to bude asi horšie a musím ešte kúpiť pár vecí, ktoré budú práve podprdu skrývať, lebo som zistila, že skoro nič také nemám ak bude teplo, len všelijaké tričenká, tielka, tak musím preňúrať shopy...
Najviac sa teším ako zbalím tie vypchaté podprsenky, v ktorých sa potím,všade ma tlačia, zo dňa ne deň ich viac a viac nenávidím :)))

bambulkova

february
Na kontrole pred 2 týždňami mi povedal, že mám pooperačnú aj s tým pásom nosiť len 2 týždne...každý doktor to má ináč...no pravdupovediac-ja už som si na ňu tak zvykla, že sa jej ťažko vzdám :( minimálne na noc ju budem ešte nosievať-ja sa v nej prosto cítim dobre-isto...:)aj keď je pravda, že značne komplikuje výber oblečenia-je pod všetkým vidieť...neviem si zatiaľ predstaviť, že ju nebudem mať...
A čo sa stehov týka-vyberal mi ich na 1. kontrole-ale bola to otázka 5 sekúnd-medzitým sme sa rozprávali, takže ani neviem, kedy ich vybral :D ďalšiu kontrolu mám 28.8. tak sa už teším :) to už i ty budeš mat po :) pomalinky už balíš, že? :)

february

bambulkova

to už môžeš dať dole pooperačnú? ja som myslela,že treba 6 týždňov treba, tak sa mi to asi pletie...
No tak to neviem, ja dám potom určite dáku športovú,ale ja budem mať rez pod prsom, tak asi kostice tam nebudem tlačiť, ale ty máš pazuchou,tak by si mohla aj s kosticami myslím, no Ty sa máš, že už môžeš takéto riešiť :)))
Ešte som sa chcela spýtať, to mi nie je jasné, mala si vstrebateľné stehy, či Ti vyberal?

bambulkova

ewel, february
moje zlate :) ja na Vás myslím každý deň:) možete byť spokojné, že ste si vybrali doktora Mládeka, určite budete spokojné a ani sa nenazdáte a bude to za Vami :) bude o Vas kráľovsky postarané a verím, že i výsledok bude excelentný:)
ja teraz riešim dilemu-bo od zajtra už nemusím nosiť pooperačnú...:) len som sa zabudla doktorka spýtať, čo vlastne možem teda nosiť...:D či nejakú športovú alebo s kosticami...no asi budem musieť zavolať do Avelane, bo i na Omlazeni.cz kazda kočka radi niečo ine...jedna s kosticami, druha dokonca i vystužene (čo mi teda pride tak, že eee...) no neviem...neverila som, že niekedy v živote budem riešiť podprdy-vždy som mala tak 2 maximalne vystužene na dlhšiu dobu a kamuflovala som komplex...a teraz...to je skvely pocit...:)))

february

bambulkova

no ahoj moja,že sa ozveš :)
myslievam na teba,že ako sa máš a som rada,že je všetko v poriadku.Tak vidíš,že tie Tvoje dudy-obludy nie sú vôbec také veľké ako Ti na prvý pohľad prišli a potvrdzuješ len to,čo tu mnohé baby písali, že kľudne mohli ísť aj do väčších :D
A dovolenka ako? Chystáš sa? Veru len sa ešte šetri, keď sa necítič na nejakú väčšiu námahu,všetko počká, dôležité je,aby sa to všetko pekne zahojilo a o ďalší mesiac už ani nebudeš vedieť,že si bola na opke.Teším sa na Tvoje nové foto!
Takto o týždeň už balím...

ewel007

kvet11

no jasné veď to ubehne, a keď na to myslím, tak to ide pomaly, tak na to nemyslím :))
čo sa týka tých našich dní, ja mam podla antiny hned prvý týžden septembrový svoje dni, tak potom okolo 10.9 už aj pýtam termín :)
Myslím na teba ako sa ti to kráti a už sa teším keď napíšeš že máš po :))
zachvílu balíš? :)

Inak kočky fakt super že takto tu prispievate, a že sa tu da fakt takmer všetko dozvedieť, ste zlaté :)

ewel007

babulkova

juj dakujeme za fotky, určite hovorím za nás čo ideme k dr. Mladekovi :)) krásne fakt, krásne prska :) Ja by som chcela isť do väčších ako som už písala, 14.8 idem do Avelane na konzultaciu, tak na september by som chcela opku :)
Držkaj sa a vytešuj sa :))