Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nanka

baby a treba k opke aj zdravotnu dokumentaciu od obvodneho doktora? (ja idem k cervenovi) tak, ze ci to vyzaduje. lebo u mojho obvodneho robi sestricka, co ma pozna (rodinna znama). a nechcem to s nou preberat, vobec nechcem aby to vedela. a ak treba ten zaznam, tak neviete mi poradit, s akou zámienkou to mozem este od nej dostat.dík

denka2121

ahojte baby za aky cas vam dosli pokyny kym ste poslali fotku prs? lebo ja som ju uz poslala vo stvrtok a doteraz nic...:(

Mirka545

Ahojte viem že toto čo sa opýtam sem nepatri, ale forum o nosoch akoby zapadlo prachom a ja neviem kde zohnať info. Tu vas píše viac.
Boli ste prosim vas niekto na operácii nosa u dr Tršku? Ak ano ako ste spokojny s výsledkom operácie?

february

kvet11
aj ja budem mať svoje dni, ale už tak na konci, teda dúfam, doteraz chodili so železnou pravidelnosťou, tak dúfam, že tá nervozita čo je teraz vo mne,to nerozhádže :)

kejtrina
a ty ideš komu na opku? Ak máš teraz 250, tak určite aspoň 450, ak chceš mať výrazne väčšie prsia, ale isto Ti dá najlepšie odpoveď doktor

february

drndula
tak na tú výmenu podprseniek sa teším, aj keď myslím, že všetky asi nepôjdu preč,niektoré mám len mierne vystužené a v tých mi chýba asi polovica pŕs, nepochopitelné ale mne úplne prsia odišli behom posledného roka,možno roka a pol, dačo som schudla a totál asi väčšina z pŕs :( a dnes som bola trochu po obchodoch a poviem pravdu,že 99% podprd vypchaté, vystužené...no neviem ako to bude s tými podprsenkami...
A neskutočný problém kúpiť dačo vkusné na gombíky,aby to aj pooperačnú podprdu schovalo :( všetko ako pre staré babky alebo na pohreb, dačo som zohnala,ale bolia ma nohy straaašne...

kvet11

ewel007

ide to rýchlo ved o dva týždne už budem aj baliť,tak nato sa teším aj ja keď sem budem môcť prispieť po opke dúfam že to bude možné hneď ako prídem domov...

tak ja to mám zas problémové s mojimi dňami neberiem antiku a chodí mi to hala bala....

ja som zas hrozne zvedavá že čo ty povie na konzultácii na veľkosť a na termín

kvet11

drndula

sa teším hlavne na to že budem mocť chodiť spokojnejšia po nákupoch :) termín mám 22.8. v Avelane mudr. Mládek.

tak treba ich poopalovať nech sú ešte krajšie keď budú vykúkať s oblečenia :))

nikolet09

Ahojte baby, dnes som sa bola popýtať svojej doktorky ohľadne interného vyšetrenia. Tak mi zobrali krv, moč, urobili EKG a v piatok som objednaná internistovi. U svojej doktorky som nič neplatila, tak som zvedavá na internom ako pochodím. Možno aj ušetrím tých 80 eur :)