Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february, kvet

no sono už mam za sebou, tak len to si zoberiem, a predoperačne si chcem dať robiť na klinike, tak že teda nemusím isť pýtať kartu však baby? ach nerada by som to tu na dedine riešila :/ Nemám obvoďaka v meste, lebo nebývam neako často chora a kedď je treba, že potrebujem lieky idem k tejto našej, ale predsa len viem si predstaviť, tie pohlady..

bambulkova

ewel
ja som v deň opky mala pri sebe celú zdravotnú dokumentáciu (kartu), no v deň opky na recepcii si sestricka z nej povyberala potrebne papiere pre doktora-islo najma o interne vysetrenie, sonografiu a u mna i kardiologicke vysetrenie. V podstate je najdolezitejsie to vysetrenie z interneho, pretoze tam mas zhodnoteny Tvoj celkovy zdravotny stav a vsetky spominane vysetrenia.

february

ewel007

nepotrebuješ nijaké zdravotné záznamy, mne nič také nepovedali, všetky vyšetrenia čo budú potrebovať mi urobia na klinike,okrem sona, na konzultácii dostaneš predoperačné pokyny a ak si nebudeš robiť vyšetrenia u nich tak Ti dajú papier,aké vyšetrenia si musíš dať urobiť cez obvodnú

Barbarella

nanka

veď to rieš len s doktorom, popros ho o diskrétnosť, nech to ostane len medzi vami dvomi a čo sa týka zdravotnej karty, nechaj to už na neho, veď to hádam nejak povie sestričke, že ,,si to pacientka potrebuje požičať,,

nanka

a sakra, takze asi bude treba :( toto som nechcela riesit, dobre vieme, ako to beru ludia, co sa ich tato tema malych prs nedotyka. za akym ucelom by som si to mohla este vypytat? neviete?

Barbarella

nanka

ja idem k Dr.Červeňovi a v papieroch mám napísané, že treba aj kompletnú zdravotnú dokumentáciu, a za tým sú tri výkričníky... alebo že stačí aj výpis zo zdravotnej dokumentácie od obvodného lekára overený pečiatkou a podpisom...