Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

bambulkova

ty ma vieš vždy tak super povzbudiť moja zlata, ďakujem :)
no veru už len to že odhodlať sa, potom dať dokopy euríky, a ešte neaké prekažky, a juichu nové prska :D

cheeky

Ewel
u p.doktora Hrbateho.Ano,on povedal ze podla ml aby som to nebrala ze zalezi na stavbe tela.Povedal priklad,ze ked da 400ml slecne ktora je vacsia tak bude mat 2 a slecne ktora je drobna tak bude mat 6:-)Takze podla toho sa nemam riadit.

Rozhodujem sa medzi Nagor a Mcghan.Baby,ktore su lepsie?Jedina vyhoda u Mcghan asi je ze su odlahcene.

bambulkova

ewel
musis mysliet pozitivne-psychika zohrava velku ulohu. Ak si doteraz nemala nejake zavazne zdravotne problemy, nie je dovod obavat sa zlych vysledkov :) Ja som pred vsetkymi vysetreniami vyrazne zvysila prijem zeleniny, ovocia, tekutin, davala som si i probiotika (to vsetko na radu mojej obvodnej) a vysledky boli super (a pritom som tyzden pred odbermi bola chora- mala som virozu :) Takze moja zlata, ziadne negativne myslienky-vysetrenia dopadnu vyborne a o chvilu sa i ty pysis nadherymi zenskymi vnadami :)

ewel007

cheeky

ahoj a u ktorého dr si bola na konzultacii? s 290ml su trojky teda? :)
ale zaleží to aj od toho ako si stavana, však ? :)

ewel007

bambulkova

aha takže jasné kartu beriem, stale mam strach že nebude niečo v poriadku, pri tých predoperačných a nebudem môcť podstupiť opku..

Liliana65

cheeky

Ahoooj, kedy si bola?
Ja mám 375 ml, stredný profil a výsledná velkosť sú väčšie 3. Ja som sa bála, že to bude moc, že budem mať väčšie prsia, než som chcela, ale boli presne také ako povedal :)

on to tam nejak počíta, či čo a podľa toho to asi dáva.

bambulkova

ewel
no mne tu kartu prizvukovala sestrička ešte deň pred opkou, kedy mi volala-že čo všetko so sebou priniesť...
Je to najma z toho dovodu, ze interne vysetrenie sa robi na zaklade udajov z karty.....napriek tomu, ze si robis vysetrenia priamo na klinike...Napriklad mne internistka do predoperacneho vysetrenia pisala priebeh vsetkych prekonanych ochoreni, absolvovanych vysetreni-prosto vsetko, co mam v karte...Asi som Ta velmi nepotesila, no podla mojho nazoru budes tu kartu na 100 percent potrebovat...

cheeky

Ahoj Liliana,
tak mam po konzultacke a poviem ti,bola som nadsena p.doktorom:-)
Len jedno ma trochu znejistilo,ze som mu povedala ze chcem take plne trojky a na ml povedal ze najakych 290ml.Bojim sa ci to nebude malo na taku velkost aku chcem.
Ty mas kolko v ml?A aku mas vyslednu velkost?

Majka1910

nanka
ahoj. ak ides k doktorovi Cervenovi tak tam potrebujes celu zdravotnu dokumentaciu. Mas to napisane aj v papieroch, ze co je potrebne...

ewel007

bambulkova

a ty ti hovorili v Avelane, aby si si doniesla zdravotnu dokumentáciu ? :) A teda stačí ak si zoberiem so sebou papier zo sona? a teda predoperačne si dam robiť na klinike.