Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

liliana

neposlala by si par fotiek,ako vyzeraju tie jazvicky teraz,,,opku uz mam o tyzden...kludne na moj mail az by ti nevadilo halifax@azet.sk dakujeeem

Liliana65

ewel

profil ovplyvnuje podla mna to, že či ich budeš mať viac "rozliate" do šírky alebo ti viac vystúpia do predu. Či?

barbinka84

ewel
ona povedala,ze zistia vlastne z toho interneho moj zdravotny stav,,,ja mam opku taakto o tyzden,,,tusim aj s nikolet v ten isty den :D

Liliana65

cheeky
XM3-375, ešte že kartičkú nosím furt so sebou :D
Ako ja som zatial spokojná úplne, neviem povedať, či by to bolo lepšie s tou druhou značkou, ale už sú mäkké asi úplne, hýbu sa jak normálne, len ešte sadnú nižšie kus podla mna :)

Tak to rozmýšlam kam vlastne pôjdem potom na kontrolu, či to stíham ešte k nim do Brna, alebo už do Ba vlastne...

cheeky

Liliana
Jeej,tak by sme sa stretli:-)Ide na kliniku Interklinik,este vsetko vybavuje a vraj do mesiaca by tam mal byt.Ja planujem opku na november,takze operovat ma bude uz v Ba.
Mne navrhol z nagor XF3 a XM3.Ak budes mat cas,pozri do karticky a daj vediet ake mas:-)
Takze,hovoris ze tie Nagor az tak necitis?Ja stale neviem ci tie alebo Mcghan:-(

ewel007

barbinka

vážne? :))
no nech mam už tu konzultaciu, nech je utorok, lebo nemám ešte ani datum opky auž som nervozna :)
kedy máš opku ? :)

Liliana65

cheeky

To myslíš vážne? a kedy sa chystá odísť do Ba? Lebo na kontrolu sa ešte chystám prísť :) Inak včera som mala ísť, ale sa mi nedalo, to by sme sa boli stretli :D a nevieš na ktorú kliniku?

Myslím, že som mala stredný profil, musím sa pozrieť do kartičky na všetko :D som už z toho trošku dopletená, lebo ako to tu čítam, potom sa zamyslím, že čo mám vlastne ja :D a mám Nagor, lebo on povedal, že to vlastne aj tak moc necítiš potom. Presne to vysvetloval ako na značkách iných vecí...

cheeky

Liliana
vcera som bola:-)A vies ze v Brne konci?Ja som bola prekvapena a prechadza na kliniku v Bratislave co ma potesilo:-)
A napamatas si aky si mala profil?Lebo profil co mi navrhol vychadza v ml na 365.Co by aj sedelo.Mozno sa len zmylil:-)Ale kazdopadne sa nebojim sa mu zverit do ruk:-)
A aku znacku mas implosov?