Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Liliana65

cheeky

C/D ako ktorú podprsenku, povedal, že to budú väčšie trojky, menšie štvorky max... takže sa trafil

Liliana65

cheeky

vravím, ja som sa bála tej velkosti, teraz nehovorím, že by som chcela väčšie alebo menšie, ale trafil sa presne do čísla podprsenky, aké mi povedal... Takže ja si myslím, že dôvera je na správnom mieste :)

cheeky

Tak to si ma potesila:-)Tvoja velkost sa mi paci takze,snad aj u mna taka vyjde:-)
Vies co,skus tam zavolat ale uz ta k nemu neobjednaju,Oni sa podla vsetkeho nie v dobrom rozisli,lebo pani z recepcie mi volala ze rusi termin a nahovarala ma na konzultaciu k inemu lekarovi,co som odmietla.Potom som volala priamo Hrbatemu a dohodla s nim konzultaciu.A aj naznacoval, ze ak by mi odtial este cokolvek volali ze mam ignorovat ze sa mu snazia poskodit dobre meno.Tak neviem co sa medzi nimi stalo....

Liliana65

barbinka84

nevadilo, som teraz v práci,pošlem ti to večer :) urobím dáku fotku :) pošlem ti len prázdny mail, nech na teba nezabudnem