Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

barbinka

držím palce nech si určite fit, a nech sa ozveš ako si dopadla a aka si rada, že už aj ty patríš medzi ceckate kočky :)))

barbinka84

ewell
momentalne som troska chora ,mam kasel a sople,,,a som sa na to pytala,ze ked v den opky budem na tom takto,ze ci je to problem,,,povedala,ze best je ked som na 100% fit,,,ale sak este mam tyzden a uz sa citim lepsie,,,inak nic konkr,newiem,,,dakujem,napisem hned ja sa bude dat :D

ewel007

barbinka

budem na teba myslieť a držať ti palce, takže v ten den opky ti budu robiť v Avelane aj predoperačne ano ? môžem sa ťa spýtať, nemáš neaké zdravotne problemy, alebo lieky ktoré uživaš, nehovoril ti dr, že kedy môže byť prekážka, aby sa trebars opka odložila alebo? dakujem