Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

gavi

asimetriu? ale v pohode sa to dá nie? mne sa tiež zda menšia asimetria no neviem, či si to nenamýšlam :)

gavi

ewel007

este nemam Termin. V utorok idem na konzultacku a potom teda uvidim, ako sa rozhodnem. Mam totis na prsiach asymetriu, tak este neviem kto si s tym s tych mojich "kandidatov" najlepsie poradi :)

gavi

cheeky

Ahoj!Mohla by si prosim aj mne poslat nejaky kontakt na Mudr. Hrbateho. V Brne na klinike som dostala cislo, ktore bohuzial neexistuje :(. Dakujem gavi@gmx.at

gavi

Liliana

Ahoj. Ties som zvazoval Dr. Hrbateho. Mas krasne prska. Nemohla by si pridat este par foteciek do galerky. Ja idem do Nitry k Mladekovi, ale mozno by som pockala na Dr.Hrbateho, ak teda bude operovat v BA.

cheeky

Baby,
prosim,vie mi niektora povedat rozdiel medzi implosami nagor a mcghan dual gel?anatom?
Potrebujem sa totiz c najrychlejsie rozhodnut.
Dakujem

drndula

Mimi,

Vymenu.za druhé pokisl chces změnit velkost platis celé.všetko a ak Je.nejaky problém s implosom či.nebodaj.kapsularna kontraktura tuším až 3triedy /závisí od.značky/ ,menia.ti.nové implose zadarmo,operacíe a narkozu či zákrok platis...

drndula

K dr.cervenovi.staci aj.vypis.zo zdrav. Dokumentacie ked kartu nebude obvodny dr.chcieť dat yo viem,možno niečo dr.změnil pol roka.dozadu netrebalo..

Mimi,

Kojit Mozes po dětičkach sa.vraj neměnia,možno zanedbatelne,reoperaciu a výměnu.implosov nie je nutné kým nie je.vážný zdravotny.problém mozes.ich mať na.cely.zivot

imim87

chcem sa spytat...po kolkych rokoch sa musia vymenit silikony????ma uz niektora skusenosti s vymenou??? Po dietati je nutne ist na vymenu implantatov a opat sa za to plati???
dufam ze bude niektora vediet a odpovie mi:)))