Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

kvet11

ahoj moja, no zajtra balím :) a pocity? klepe sa mi žalúdok :D
ale však nič také si neberiem, hygienické potreby,papučky,colu, a pyžamko na gombíky nie, som povedala,že je to zbytočnosť,inak našla som v mlynoch v NR v HM-ku, ale už som si predtým kúpila taký kratučký saténový županček na zaväzovanie, mysím že mi postačí,veď aj tak ležať budem asi len v podprde a nohavičkách a mám aj pyžamkové šortky.No najväčšia "sranda" ja že v stredu som mala dostať menzes a stále nič a už je sobota! Nafúknutá som už týždeň! Ma z toho poráža, verím že dostanem zajtra, rovno na opku,ale čo už, ani horúce kúpele nezabrali :)
Včera mi volali,žiadnu kartu netreba ak si robíš vyšetrenie u nich...
Dosť bojím...:(

kvet11

february, barbinka84

baby a vy kde ste čo je s vami?? už to máte len za pár aké sú vaše pocity??

February už si pobalená? čo si všetko berieš zo sebou? aj si zohnala nejake pyžamo na gombíky? lebo ja nikde nič nevidím take :((

kvet11

ewel007

mne tu kartu nekázali priniesť, na recepcii sa ma spýtali či som bola na sono prsníkov povedali že ak áno mám si to priniesť zo sebou ale o karte nikto nič nehovoril.... ved oni mi budú ešte volať tak sa spýtam.

Ja mám opku až 22.8. to ma mať tušim že barbinka 15.8 ak si dobre pamätám ale tak čoskoro to budeme mať už za sebou

ewel007

kvet11

no ja na teba myslím, že to už budeš mať zachvíločku za sebou a budeš cecaňa :D
Takže ti kazali v Avelane kartu ano?
aby som zase niečo nezabudla, ale veď to my určite všetko povedia, asi si zoberiem neaký debilníček so sebou :D
Písnem ti po konzultácii, ešte tu budeš však, 15.8 máš opku? :)

ewel007

gavi

takže to nebudeš mať teda neaku modelaciu naviac, spravi to imploš ano ? :) Tak potom písni ako si dopadla po konzultácii :) Mame ju v rovnaký den :))

Liliana65

gavi

Pridám, len som trošku v sklze od včera a tak som tu prišla len tak očkom pozrieť, sľubujem, zajtra sa tomu povenujem :)
a ďakujem :*

kvet11

ewel007

ahoj ešte veru nebalím len tak v duchu rozmýšlam že čo si mám zobrat zo sebou a mam sa tak v pohode sa to kráti tak sa mi už aj žalúdok obracia ked si na to spomeniem :)))

to stou kartou od obvodnej ja to mám výhodnejšie som s dediny ale obvodnu mám v meste a kartu mám teraz stále pri sebe lebo chodim po doktoroch a pýtala som sa obvodnej či by mi dala potom PN a že neni problém,,,

a ty čo ako sa máš?? už sa ty kráti termín konzultácie :))

gavi

ewel007

nic extremne. Ale mam jeden prsnik väcsi ako druhy a este aj podprsne ryhy su neni na jednej urovni. V kazdom pripade to bude musit pan Doktor so silikonom vyrovnat :)