Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

february
no prišla by som rada, len ja budem akurat po operacii, myslieť na teba, ako si tam vyjedate a mne bude škvrkať v brušku :-)))
ale držím ti palce, nech ti to v pondelok všetko dobre dopadne, budem na teba myslieť... a daj vedieť, ako to zvladaš. Inak dúfam, že nie si tehotná :-))) nie, si, či? :-D

february

kvet11
:)))napíšem neboj, v stredu idem dom a hneď ako sa bude dať budem informovať...
ja sa už z toho menzesu smejem, vždy chodí presne načas, na deň a teraz už 3 dni mešká, ale to si píš že príde, najneskôr zajtra :D len ma hrozne bolia prsia a mám ich nafúknuté a to ma nikdy nebolievajú, asi dačo tušia a protestujú :D
ja si tiež myslím že to pyžamko nie je nutné, aj bambulkova písala,že ležala len v podprde a nohavičkách,tak nebudem zase vyhadzovať ďalšie peniaze zbytočne, županček a kraťasy budú stačiť, však Ti potom napíšem...
a Ty ako, blíži sa to rýchlo, či pomaly?

kvet11

february

tiež som pozerala v mylnoch v H&m ale nevidela som tam nič iba taku košielku aj ta sa nedela celá odopínať a mám župan satenovy krátky tak tiež rozmýšľam že si zoberm len ten a možno keď tak nejaké pyžamové kraťasy.....
ja nemám menzes už tretí mesiac kvôli tabletkám na štítnu žľazu bola som u gynekologa chcel mi pichnuť injekciu len sme potom zhodnotili že radšej nie aby som nemala menzes potom cez opku tak dufam že sa mi dotial nedostaví aj sám od seba.... a možno ani nedostaneš stoho stresu ako moja kamoška.... bože keď prídeš s kliniky a bude sa ty dať hned napíš ako to cele prebiehalo a hlavne tie pocity ked si sa prebrala taka som už zvedava ...... :))

february

sunny323

vraj je to dobré po narkóze, hm nemám skúsenosť, ale keď baby vravia, tak poslúchnam, koniec koncov mne robí dobre cola na žalúdok, keď ma bolí, takže dačo na tom bude...:)

february

bodka_

joj ja dnes od rána vyváram, vypekám, neviem kto to všetko poje :) ale však musím sa nejako zabaviť :D aby mi to ušlo...
a čo navarím, keď prídem? sľúbila som Chili con carne, to je hotové za 30min a všetci ho zbožňujú :D prídeš?
budem mať anatómy 375-420 mentor, uvidí sa pri opke,ževraj čo bude lepšie vyzerať...

madejka

čaute baby
má niektorá skúsenosť s dr.Hederom alebo dr.Raczom z Interkliniky? Mám dohodnutý termín konzultačky n aseptember, ale teraz čítam (cheeky,liliana), že na Interklinik príde nový doktor z Brna (Hrbatý) ? Mám počkať?

tobian

Ahoj dievcata :-) prave som sa konecne prihlasila,rada vas citam a to uz pekne dlho,skoro rok tiez som cakatelka,konzultacku uz mam za sebou,este idem na jednu koncom mesiaca tak sa tesim a gratulujem vam vsetkym ktore to mate uz za sebou,