Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

Ahojte babule dlho som tu nebola ale citam citam :-) Novym prsaticiam gratulujem a cakatelkam drzkam palce viem ake je to vzrusujuce a same otazky v hlave ci a ako a vobec?? Ja budem 20.8. 4 mesiace po a klop klop ziadne problemy. spavam v pohode uz aj na bruchu. dokonca mam za sebou uz aj tyzden dovolenky sice len Sturovo ale parada hlavne ta radost v plavkach :-) Tazko sa mi plavalo bola som 3 mesiace po ale rozcvicila som svaly a potom uz bolo dobre. Musim aj nejake foto porobit a poslat do galerky. Nelutujem ze som do toho isla aj ked sa mi dost zmenila situacia prisla som o pracu a prsia splacam ale viem ze tie mi nikto nezoberie a su len moje!!! Aj tak dobre ze to vypalilo teraz lebo som si stihla splnit svoj celozivotny sen. Baby stoji to za to naozaj treba sa len spravne rozhodnut a bez ovplyvnovania je to hlavne o vasom tele a pre vas!!Tak drzim paleec :-)

smalfot teba to kedy caka presne??

angie77

february

držím palce na pondelok, čo najmenej strachu a stresu prajem, nech Ti to všetko dobre dopadne a potom sa nám čo najskôr ozvy že si v poriadku :)

samozrejme to isté prajem aj ostatným babulám čo ich to čaká v najbližšie dni brabie a bodka myslím a nakoniec kvet11 :) držte sa dievčence

february

bambulkova

zajtra ešte nie, to budem ešte len baliť, tak sa nepomýľ a mysli na mňa v pondelok :D
a ďakujem aj za všetky rady a informácie
inak ako sa máš teraz? už si asi celkom v pohode

ewel007
ďakujem pekne, si zlatá, však Ti to potom oplatím, keď budeš na rade Ty :)

february

kvet11

ja sa aj bojím, že teraz ich mám také väčšie, nafúknuté, aby to neskreslilo oko doktora, no čo už...
ja musím nastúpiť do práce o týždeň po, síce robím v kancli, ale asi aj to bude fuška :(

february

bodka_

jaj ja som zabudla,Ty ideš tiež 15-tehi,však, neboj aj ja budem na Teba myslieť a ešte na Barbinku, máte to v ten istý deň
a určite nie som tehotná :D to viem na 100%, vravím zákon schválnosti, to u mňa vždy funguje, tak sa ani nedivím

ewel007

kvet

jasné tak sa dozviem tam :)
to ti pred opkou ešte kvôli čomu volaju s kliniky?
Juj zavidím ti, v dobrom :) aj ja by som chcela taký termín, nech už mam po :)

ewel007

february

aj ja budem na teba určite myslieť! aby si mala všetko v poriadku a aby si bola spokojná :) Držím palce :)

bambulkova

february
tak moja zlatá, zajtra máš veľký deň :))) Budem na Teba veľmi myslieť, nech to máš čo najrýchlejšie za sebou!!! Držím palce :)))

tobian

Baby myslite,ze mozem colu po opke aj ked idem zaroven aj s nosom?Rada by som to vedela ak mate niektora skusenost?dakujem

kvet11

february

toho som sa bála najviac aby ma neboleli prsia pred operáciou :))
Ide mi to celkom rýchlo ved o týždeň sa budem pomaličky už aj ja baliť len chcem aby už bolo aspoň mesiac potom...
Dúfam že budem môcť už po mesiaci pracovať lebo ja potrebujem hlavne ruky a mam ich stále hore pri práci....
Ale inak už som hrozne zvedavá čo napíšeš po opke :))