Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tobian

ahoj drndula
tiez idem Cervenovi na nos aj prsia ako si bola aj ty,mat to za sebou jednym vrzom je asi fajn,ale da sa to vydrzat,neviem coho sa mam viac obavat?aj sa bojim aj tesim,ale snad nezlyham :-)

bambulkova

drndula
ahoj,drndula :) ak sa smiem spýtať-v galerke som pozerala-i ty máš rez pazuchou-aku podprdku si po tých 6. týždňoch začala nosiť? Lebo neviem či mám kupovať športovú, či si smiem dovoliť kosticovú nevystuženú... :(

bambulkova

february
no čo sa podprsenky týka-na 1. kontrole mi povedal, že mi stačí nosiť pooperačnú podprdu (aj s tým pásom-keďže som mala rez pod pazuchami) 4 týždne. Priznám sa, že ju ešte stále nosím,je mi najpríjemnejšia(aj keď zo začiatku som ju -pravdupovediac-neznášala-všade tlačila, zarývala sa...no postupom času opuch povoľova, podprska sa zmenšovala a teraz si bez nej neviem zvyknúť-no v pondelok už idem na nákupy :)
Už som tu stratila prehľad-ty budeš mať rez pod prskom či pod pazuchou?

drndula

Leuu,

Ahoj,červenove dievky nosia pooperačnu podprdu 6 tyzfnov,prvé tri nonstop deň a noc,po troch tyzfnich Mozes nasadit na pár hodín kosticovu nevystuzenu,potom opat založit pooperačnu,a po 6 tyzfnoch mozes už cez deň nenosit a na noc iba!!! snad si to ešte dobre pamatam

tobian

leeu9
ku komu ides na opku,ak smiem vediet a aka je tvoja predstava?ja nemam tiez este urcenu velkost,ale nechcem nic prehnane

february

bambulkova

no aj nedeľa bude, ale až zajtra :D
ešte nestresujem, hnevá ma len ten meškajúci menzes a boľavé prsia, uvidím zajtra, ale asi sa rozklepem až v pondelok ráno, každopádne na nič iné nedokážem myslieť, dnes som navarila pre celú rotu, niekoľko chodov, napiekla, len aby mi ušiel čas :)
No a vidíš Ty si teraz napovolanejšia, koľko Ti kázal nosiť pooperačnú podprdu, lebo ja som zabudla čo povedal, či už ju nemáš??

february

angie77

ďakujem pekne :) ešte som v kľude, ale zajtra večer asi nezaspím :)
Určite sa ozvem v stredu, ak nie, tak je so mnou zle...:(

0705bubu

toto som potrebovala počuť, lebo si aj nadávam že čo som si to vymyslela, snáď budem hovoriť po čase rovnako ako Ty ...

leeu9
to ako čítam, každý doktor tuším inak káže, ja som sa nato pri kozultácii pýtala, ale za svet si neviem vybaviť odpoveď, len sa mi zdá že povedal tuším 6 týžňov,ale ruku do ohňa zato nedám, tak poraďte iné baby
a čo sa týka tých podprseniek, tak len si pozerám v obchodoch,alebo na nete všelijaké podprsenky, ale netrúfla by som si dopredu dačo kúpiť, to bude potom asi treba skúšať a skúšať, lebo nezáleží len na veľkosti ale aj strihu, aký tvar budeš mať po opke a ako Ti podprda sadne, kúpila som si len športovú, neodolala som, dostali nový tovar, tak ale to je niečo celkom iné,tak vydrž :) ešte nejaký čas po opke budeš mať o sexi podprdu postarané :D

bambulkova

february
jezisiiiii-prepáč, ja od rána myslím, že je dnes nedeľa.... :D
No v pondelok uz to bude 6 tyzdnov po a ja sa v vytešujem stále viac a viac :) aj keď mám lavé prsko necitlivejsie ako prave a niekedy ma dost taha...no ved 28.-meho idem na kontrolu, tak poviem doktorkovi :) A ako to cele zvladas? Uz nastupil mensi stresik ci ani nie? Nebojkaj, o chvilu to mas za sebou :)

leeu9

Ahojte baby

Chcela by som poprosiť o radu tie Vás ktoré už máte po alebo aj tie ktoré teraz idete. Ja idem na operáciu tiež pomaly (začiatkom septembra) už som to aj písala a viete mi povedať, že ako je to potom s tou pooperačnou podprsenkou, ako dlho ju treba vlastne mať? a podprsenky si potom kupujete až po operácii ked viete presne velkosť akú budete nosiť? Totižto ja ešte presne neviem, lebo sa neviem rozhodnúť akú velkosť si mám dať a s dr. som ešte nehovorila lebo je ešte na dovolenke, ale už bud. týžden by mal prísť, dufam

Držím palce babám, ktoré už idú bud.týžden, nech Vám to dobre dopadne a ste spokojné :-))) DRžte sa!!!
A dakujem za odpoved