Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

february
ale hej uz jej je lepsie iste je rada ze sa aj trocha ochladilo lebo ani nechodila von nemala si co obliest v tych horucavach :-) aby nebolo vidno podprdu
mne sa uz stale sniva len o tej operacii nech uz to mam za sebou uz som pomaly vyluxovala cely byt od stropu az po podlahu lebo potom dlho nebudem

drndula

Februsry,

Ano,to všetko ta sice čaká ale Fakt to stojí zato..Ja si pamatam keď ma zobudili na izbe tak prvé čo bolo som kukla na hrudník..a keďže košela to skreslovala a podprda tiez,nebyt toho strašného tlaku,by som si myslela že tam nič Nemam..také boli narvate v .pooperačnej podprde som Cakalabna druhý deň na prevaz,a skoro som okoktavela...krásný pocit..toto očakávanie Je pocit na celý zivot..počkaj,povies to raz aj ty sama..hihihi

drndula

Bambulkova,

Ja som kupila ten třetí týžden nevystuzenu,kosticovu podprdu v Tescu boli dve v balení,prska su ešte moc tvrdé,nepoddajne preto sa žiadna z vás neponshlsjte s nákupom,Fakt sa týždenne menia,usadia....zistilai som na vlastnej kozi..Cize Ja po troch tyzfnoch isto kosticovu aby sa prska tvsrovali a aj podprsna ryha tou kosticou..

february

cleopatra123

ďakujem pekne, len mi veru držte palčeky, budem aj ja vám, jasné že napíšem, budem každý deň hlásiť stav a pokroky :)
no si šikulka, ušetrila si na nové podprdy a čo Tvoja kamoška, už sa má lepšie?

february

bambulkova
ja budem mať rez pod prsom, lebo mám anatómy, síce povedal, že aj tie by vedel dať pazuchou, ale je to ovela náročnejšie, kvôli presnosti umiestnenia, tak som zvolila rez cez ryhu...juj však Ti závidím :)ale som fakt rada,že si tak spokojná, a dobre nakúp,nafoť a pošli fotky, ale asi má zajačik dovču, lebo ani tie čo si ďalšie poslala ešte nie sú pridané, tak ich uvidím asi až po mojej opke :(

drndula

ďakujem pekne za palce, ale čo si zošalela, žeby si menila so mnou? :D Však ma čaká stres, bolesti, nepohodlná podprda a spanie na chrbte a to nevime ako zvládnem, ja spím len na boku, inak neviem, ale zase zvládli to všetky baby,tak...

cleopatra123

february
uz sa ti to krati drzim palce :-) budem cakat co napises po op ja to mam este za tyzden :-) uz mam za sebou predoperacne vyslo ma to na 15 eur tak som aj usetrila

cleopatra123

february
uz sa ti to krati drzim palce :-) budem cakat co napises po op ja to mam este za tyzden :-) uz mam za sebou predoperacne vyslo ma to na 15 eur tak som aj usetrila