Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

cleopatra123

a kde si kúpila tie podprdy? Ja som ich hľadala v tescu, ževraj by tam mali byť,ale nenašla som :(

february

drndula

haha, magnéziu nemám na svedomí, ja kupujem Lucku :)

cleopatra

no toľko chlapov v dome to je horšie ako mračno kobyliek :) ale veď Tvoji chlapci sú už veľkí /16?/, tak ich musíš zapriahnuť, najdôležitejšia je dobrá logistika :) ja budem doma len s dcérou a tá už aj dačo navarí, budem z gauča navigovať, keby dačo :D

cleopatra123

drndula
ved mam zasovy mrazenych slivkovych guli, hranoliek, obaleneho syra a tak :-) hadam hladom neumreme kupila som si aj take tie ah bra sportove podprdy ak by som nejakou nahodou nemala potom chut chodit po obchodoch co sice je vysoko nepravdepodobne ale clovek nikdy nevie :-)

drndula

February,,

Tak u teba Je vsetka ta Magnesia?a Ja nemůžem kúpiť,nič v tescu,ani flasa...;)))))
Týžden pred opkou mal moj syn tri roky,a Uplne v pihode,je velmi samostatný a rozumny,staral sa dokonca on o mňa,a pytal či ma to tam ešte bolí,a teraz si na ich mackanie nárokuje,tak sa s muzom biju...hihi dá sa to zvládat,obfivuhem matky děti ktore ešte ležía,to nezdvíhat na ruky musi byt hrozné...uff no

cleopatra123

february
ja mam doma samych chlapov, takze s tym upratovanim to nebude ruzove, ale pomoze mi sestra jej som to povedala a este dvom kamoskam, hadam to nejak zvladneme horsie je ze maly je zvyknuty sa na mna liepat to bude horsie :-)
pred odchodom este navarim na niekolko dni a potom sa uvidi objedname pizzu :-)

february

drndula

aha, tak to je iné, dakujem, však doktor povie čo a ako, s pekným prádielkom máme čas, myslím, že aj dajaká športového strihu zatiaľ postačí, lež sa trošku usadia

february

cleopatra123
to je fajn, no teraz sa ochladilo, ale koncom budúceho týždňa sa má zase riadne otepliť /vraj, tvrdia meteorológovia/, ale už to asi nebude nejaký extrém, ale tak či tak s oblečením asi problém trochu bude, no nevadí, nejak to zakamuflujeme...
a to Ti verím, že nato stále myslíš, ja som tiež porobila upratovacie a zásobovacie opatrenia :) v špajzi máme toľko minerálky ako v tescu :D
lenže vieš ako je to, za chvíľu bude zase všade bordel, ale nebudem to riešiť,dcéra uprace a ja radšej budem chodiť s prižmúrenými očami, horšie sú na tom určite baby čo majú malé detičky, tie neodložíš ...

drndula

February,

Ja mám Rez pod pazuchou,cize mňa nemalo čo,skor ma rezal pás ale Nejako sa to dalo prezit;)

Ty budeš mať asi Rez pod prsiami že?Neviem ako to majú baby v tomto pripade ale ten mesiac je už asi dosť Dlha doba nato aby to Nejako ohrozovalo miesto rezu..myslím..

february

drndula

no však už sa neviem dočkať, keď sa zobudím a bude po všetkom a nato ako si ich prvýkrát uvidím...
píšeš, že potom nevystuženú s kosticou a tá kostica netlačí na tie jazvy? Nedráždi to potom tie hojace sa jazvičky?