Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tobian

Ivava
Ja idem ku Cerv.a veru aj nos si davam naraz lebo potom by som sa uz neodhodlala a takto pri jednom to hadam prezijem :-) ty ides niekedy v decem.?a ku komu ides?

tobian

Leeu9
aj ja idem k Cerv.tiez pazuchou,ale velkost este neviem,este mam tento mesiac jednu konzultacku tak to asi necham na neho lebo nemam predstavu ako to ma vyzerat s ktorymikolvek implos. pekny zvysok vikendu aj tebe :-)

tobian

Drndula
ach Drndi prepac,asi som si ta pomylila s niekym,je fajn ked nepotrebujes aj nos,tak teraz neviem ktora to bola hmm..mam z toho mis-mas

leeu9

Drndula

Ahoj, dakujem ti velmi pekne, takže cca 6 týždnov a potom postupom času môže ísť dole. Chcem sa ešte opýtať, či sa dá zniesť tá podprda, či to neni nejaký zlý pocit. Totižto preto som sa pýtala na to, že ako dlho, lebo po 2 týždnoch po operácii idem na svadbu, takže to je ešte velmi čerstvé, tak budem musieť mať také šaty, ktoré mi tú podprdu zakryjú..no a to je problém zohnať také šaty a ešte že svadba..nemá niektorá s takým skúsenosť? bola by dobrá rada...budú asi šaty na krátke al.dlhé rukávy..inak drndula máš krásne prsia, ja sa rozhodujem tiež medzi tou velkosťou ako máš ty alebo 375 ml al. no vôbec neviem, ešte chcem počkať na doktora

Tobian

Ja idem na operáciu k dr. Cerven - začiatkom septembra, budem mať okruhle, VP, rez pazuchou len velkosť sa rozhodujem medzi 375 ml alebo 400 ml. uvidíme čo mi povie doktor, lebo čo pozerám baby na galérke, tak ani niekde neviem rozoznať tie velkosti..ja tiež nechcem nejaký extrém, ale na každej babe to vyzerá s tymi velkostami inak, závisí od postavy a stavby tela..tak potom napíšem ked budem vedieť presne

Prajem Vám krásny zvyšok víkendu :-)))

ewel007

cleopatra123

ahojky tak teda si zmakla tie predoperačne za 15e ? :) daj mi info o celom pribehu čo všetko si absolvovala a pod, celý priebeh od začatia vybavovania. Dakujem :)

february

cleopatra

no chápem, ťažký vek čo sa týka poriadku, ale veď ak Ti sestra pomôže, tak je to fajn

ivava

ďakujem veľmi pekne, si zlatá, ja viem, aj ja to prežívam, keď má daktorá opku, aj keď teraz bolo také hluché obdobie, ale ja to v pondelok naštartujem a už po mne to pôjde ako na páse :) ale ubehlo to a aj Tebe to prejde a budeš mať vianočný darček...

ivava

february
tak aj ja zelam vela stastia a nech sa doktorovi vydaria...neviem co citis ale budeme to prezivat viacere...drz sa naozaj..budeme na teba mysliet...
Tobian
a ku komu ides na opku? aj ja asi pojdem aj nos este som neni rozhodnuta ale pravdepodobne hej....

cleopatra123

february
ved prave 16 myslis ze su ochotni upratovat no ale nejak sa budu musiet ovladat aby nerobili taky bordel ale moja sestra je poriadkumilovna ta ich da do laty :-)aspon dufam