Drndula
Ahoj, dakujem ti velmi pekne, takže cca 6 týždnov a potom postupom času môže ísť dole. Chcem sa ešte opýtať, či sa dá zniesť tá podprda, či to neni nejaký zlý pocit. Totižto preto som sa pýtala na to, že ako dlho, lebo po 2 týždnoch po operácii idem na svadbu, takže to je ešte velmi čerstvé, tak budem musieť mať také šaty, ktoré mi tú podprdu zakryjú..no a to je problém zohnať také šaty a ešte že svadba..nemá niektorá s takým skúsenosť? bola by dobrá rada...budú asi šaty na krátke al.dlhé rukávy..inak drndula máš krásne prsia, ja sa rozhodujem tiež medzi tou velkosťou ako máš ty alebo 375 ml al. no vôbec neviem, ešte chcem počkať na doktora
Tobian
Ja idem na operáciu k dr. Cerven - začiatkom septembra, budem mať okruhle, VP, rez pazuchou len velkosť sa rozhodujem medzi 375 ml alebo 400 ml. uvidíme čo mi povie doktor, lebo čo pozerám baby na galérke, tak ani niekde neviem rozoznať tie velkosti..ja tiež nechcem nejaký extrém, ale na každej babe to vyzerá s tymi velkostami inak, závisí od postavy a stavby tela..tak potom napíšem ked budem vedieť presne
Prajem Vám krásny zvyšok víkendu :-)))