Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tobian

february
urcite bude doktorko plny energie,tak nech si spokojna a uz sa dnes urcite setri na tvoj velky den,som zvedava na tvoje prve prispevky,zajtra ta budem mat urcite na mysli tak prajem veela..veela stasicka nech to mas za sebou :-)

vanesa6

february

Ahoj, drzim palce zajtra, budem na Teba mysliet, nech Ti vsetko dobre dopadne!!!!
Tiez Ti povedali, ze do polnoci musis vela pit a potom ani kvapku? Ak ano, tak sa snaz toho co najviac vypit, lebo ja som mala po tej narkoze strasne suchoty ;o)

february

tobian

ďakujem pekne, idem do NR Avelane k Mudr.Mládkovi, je po dovolenke, tak dúfam, že je plný pozitívnej energie :)

tobian

february
tak zajtra ides na to tak ti drzim palce,nech vsetko dobre dopadne a kam ides na opku,ku komu ked ta cakaju rano predoperac.vys.?

february

bodka_

ďakujem Ti pekne, bodaj by Tvoje slová boli sväté :) To isté nápodobne Ti prajem!
Mám prísť už ráno 6.45h, ale budú mi robiť ešte predoperačné a dve baby by mali byť ešte predomnou na prská, tak vôbec netuším kedy prídem na rad, ale predpokladám, že skôr ako okolo obeda to nebude, no hlavne nech je to už za mnou...

bodka_

february
moja aj tebe taktiez, vela stastia, nech sa doktorovi vydaria tie najkrajsie prsia :-)) myslim na teba dnes cely den, nech ti to len dobre dopadne. O kolkej tam mas rano byt? Moc moc drzim palce

february

barbinka84, bodka_

aj ja budem na Vás myslieť v stredu babulky, tak sa držte, musím Vám to napísať dnes, lebo mňa pustia až v stredu, tak sa tu minieme a tiež sa hláste hneď ako budete môcť! Nech majú doktori istú ruku a jasný zrak :)