Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
ja nema ziaden snimok pluc naco ja som bola uz dva krat na sekcii a ziadny snimok som vtedy nepotrebovala mozes asi aj u obvodacky len musia byt parametre na predoperacne vysetrenie ale to by doktorka mala vediet ja som nechcela u obvodaka lebo je to chlap co mu budem vysvetlovat a na interne som sa objednala sama na vlastnu ziadost preto som platila

cleopatra123

ewel
ja nema ziaden snimok pluc naco ja som bola uz dva krat na sekcii a ziadny snimok som vtedy nepotrebovala mozes asi aj u obvodacky len musia byt parametre na predoperacne vysetrenie ale to by doktorka mala vediet ja som nechcela u obvodaka lebo je to chlap co mu budem vysvetlovat a na interne som sa objednala sama na vlastnu ziadost preto som platila

ewel007

cleopatra

a snimok pluc či čo nič? :)) a na tu krv s amôžem pýtať aj od obvodačky ? čo myslíš? ja idem na preventivku 17.8 a tma mi budu brať aj krv, možno by stačili aj tie výsledky? a na to interne si sa od koho objednavala od obvodačky?

Lucia3110

ewel007

no to cakanie je na nervy :) ale niektore baby aj dlhsie cakaju, takze je to ok..no o tych podprsenkach mi hovor nieco, a hlavne teraz v lete :D no hroza...a co sa tyka menstruacie, ja to budem mat tiez len tak tak..ovsem teda ak dostanem presne vtedy ked mam dostat..uz vidim ten zakon schvalnosti :D

cleopatra123

ewel
no predoperacne ma stali len 15 eur, najprv som isla k mojej gynekologicke inak strasne zlata,povedala som kam idem na op a zobrali mi krv, na druhy den boli vysledky nic som neplatila, potom som sa objednala na interne tam mi robili ekg a tak, platila som 10 eur za vysetrenie + 5 eur za objednanie

ewel007

Lucia3110

no ja by som brala opku aj v auguste aby som mala čím skôr po.. lebo to čakanie :))
a tie hnusne maxi push up tlačiace podprdy, idu mi nan nervy celý život, no idem 14.8 do Avelane k dr. Mladekovi a ked bude mať niekedy po 7.9 volné tak beriem, lebo prvý sep. týžden mam svoje dni, takže tak.. :)

drndula

Leuu,

Uff,dva tyzdne po op ist na svatbu,poviem ti,nic moc...budeš ešte ubolena a svatbu si isto moc neužijes..podprdu meschovas,to by museli byt šaty ako kimono,celé zahalené hore,dolu Mozes mať aj kratke..dá sa to vydrzat,kým nebudu megatepla..dakujem aj ja.som spokojna moc,ber vacsie,tých 25 ml je zanedbatelnych,fakt,neboj sa,Ja.by som brala každý ml k dobru;))) tak ozaj neváhaj

Tobian,

To je ok,věřím,aj na mna bolo tých info od roznych bab vela,Takze v pohode;)-

Februsry,

Zajtra držím palce,poriadne.sa vyspi na bruchu dlhšie to nebude možné,chrbat si užije svoje.až až

Lucia3110

ewel007

MUDr Očenáša som si vybrala..ja som bola na konzultácii koncom júna a dr .sa ma pýtal kedy by som chcela operáciu a ja hneď že september...a ty ku komu ideš? možno som už aj čítala ale už mám v tom chaos totálny :D

ewel007

Lucia3110

a kamže sa ideš zveriť, ktorému dokimu do ruk ? :) ja tiež chcem termín na september, idem v utorok na konzultáciu :)

Lucia3110

february

drzim palce nech vsetko dobre dopadne (: ja to mam od zajtra presne za 3 tyzdne, poctivo odratavam kazdy jeden den :D neviem sa dockat