Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vanesa6

skoricka

Ahoj, ja som sa na wobenzym pytala doktorky, lebo vela bab ho tu spominalo a povedala mi, ze NAJSKOR dva tyzdne PO opke ;o)
Tak dufam, ze som Ti pomohla ;o)

kvet11

february

nestihla som ti napísať skôr tak asi si to prečítaš až keď sa vrátiš už ako ceckaňa a budeš to mať všetko za sebou.
Prajem ti čo najrýchlejšie uzdravenie aby tvoj príchod do prace nebol už taký bolestivý a nech všetko zvládneš v pohode.Držím palce. Budem ma teba myslieť počas dňa...

ja mám byť na klinike o 7:00 boa by som rada keby ma operujú hneď prvú aspoň to budem mať čo najskôr za sebou :))

kvet11

ewel007

povedali mi na recepcii že týždeň pred tým vám zavoláme a povieme čo si máte zo sebou priniesť a asi sa uistujú či si to baby nerozmysleli :))

pisala som doktorovi či by mi vybral počas operácie znamienko a napísal že nemal by to byť problém, že sa v deň operácie dohodneme a bez navýšenia ceny tak ma aj potešil :))
ty si tiež tušim spomínala že chceš dať vybrať znamienko...

february

vanesa6
ďakujem pekne, ano nesmiem už od polnoci piť samozrejme ani jesť, tak som sa snažila doteraz sa nalievať...:)
tobian, ewel007, gina3, Lucia3110, drndula, ďakujem pekne aj vám baby, tak držte palce, idem skúsiť trochu zdriemnuť a ráno...

smalfot

0705BUBU - aj ja idem k Dr.Trškovi-predbežne sme dohodnutý na 25.októbra - ale ešte stále mám nejaké problémy so štítnou žľazou.Tak uvidím ako to dopadne na predoperačných vyšetreniach. Podľa toho čo píšeš si spokojná. Na konzultačke som z doktora mala tiež veľmi dobrý pocit tak dúfam že všetko dopadne podľa mojich predstáv. Podľa referencií myslím že v Ba je najlepší.

nikolet09

ewel007
ahoj, ja som bola u obvodnej, povedala som, že idem na operáciu, tak mi zobrali krv, moč, urobili EKG. U obvodnej som nič neplatila. Potom som bola na internom, kde mi zmerali tlak, pochytala ma na bruchu :D a na základe krvných a močových výsledkov zhodnotili môj zdravotný stav. A tam som tiež nič neplatila, čiže som ušetrila 80 eur, keby idem na predoperačné na klinike :)

ewel007

cleopatra

díky za info, len ja už som taka dopletena, každý čo mi povie, tak to asi nechám na kliniku a spravím si to tam, no uvidím :))