Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

February
Vcera som ti nemohla popriat, tak ti az teraz PO gratulujem k novym prskam!!! Bezproblemovy pooperacny priebeh, skore zahojenie a neboj vydrzis aj to spanie na chrbte aj ostatne :))) zachvilu budes chodit bez podprdy :D

vanesa6

barbinka84

Ja mam dnes presne 19 dni po - dnes som bola aj na vybrati stichov a mam zacat masirovat prsia aj jazvy ;o)

A co sa tyka bolesti - prsia nebolia vobec, ale zato chrbat ano a ta podprsenka neuveritelne tlaci, teda mna hlavne ta guma pod prsiami.. a spanie na chrbte mi uz tiez riadne lezie na nervy.. no, pre krasu sa trpi, ze? ;o)

Budeme to musiet zvladnut ;o) Ved ty ides v stredu, ze?? Sa Ti to blizi, uz sa len 2 krat vyspis a budes ceckana ;o))) Toto sa mi na tom celom najviac paci! Ako sa inak citis?

leeu9

Ahoj drndula

Dakujem pekne, no dobre som sa zasmiala na tom kimone :-))) no vere viem, že to nebude lahké ale nevyberem si, berie sa mi sesternica, tak hadam tie krátkorukávové šaty budú fajn, ved koncom septembra nemá byť tak teplo, vydržím..s tou velkosťou som dnes volala sestričke a ona tiež povedala že kludne môžem 400 ml. že to dávajú aj nižším dievčatám ako som ja a nevyzerá to ani vulgárne, iba máš krásne plné prsia..tak asi idem nato, ešte si to tento týžden premyslím :-)) a objednám bud. týžden
Ozaj ty si brala týžden pred operáciou tabletky proti bolesti? mama to napísané v papieroch, tak sa pýtam, či si brala, mne písala nejaké dve ale teraz neviem názov, musím to potom pozriet, tak dakujem za odpoved a prajem pekný zvyšok a pekne si užívaj tričká bez podprdy :-)))

bodka_

barbinka
veru ubehli, už aby sme mali aspon tyzden po, trosku sa bojim bolesti, ale my ženy sme silné bytosti, zvládneme všetko :-))

bodka_

barbinka
no uvidime, zatial nemám pocit, že idem na operaciu :-)) možno zajtra to už budem plne vnímať, ale tieto moje deti ma uplne rozčulujú, sú ako z divých vajec :-DD

Lucia3110

february

tak uz to mas za sebou, dufam ze vsetko dopadlo dobre (:

ja som dnes bola zistovat veci ohladom predoperacnych, poobjednavat sa a tak..tak 22. 8. odbery, 27. interne...