kvet11
Ahoj, no tiez sa Ti to blizi uz, to uz mas buduci tyzden. Ja som sa operacie nevedela dockat – to cakanie ma nicilo, totiz mne este operaciu posunuli o dva dni, lebo som pred tym ochorela, asi od nervov ;o) Je pravda, ze cele mi to potom prislo ako vo sne. Rano som tam prisla na siedmu a asi o 7.30 som uz isla na opku. Viem, ze som sa zabudila okolo 10.30h – ale na moje prekvapenie ma prsia moc netrapili, bola som totiz hrozne smadna a viem, ze mi pit nemohli hned dat. Preto som february pisala, ze nech co najviac pije pokial moze ;o) Ale poviem Ti, ze dnes mam sice uz 20 dni po, ale stale mi to pride ako keby to bolo vcera – stale nemozem uverit, ze mam prsia ;o))
Vcera na kontrole, mi doktorka povedala, ze ruky mozem dvihat az stvrty tyzden, takze este musim pockat..
A inak ta bolest naozaj sa da zvladnut – ked pojdes prvykrat v nemocnici na zachod, tak potom je to uz lepsie a lepsie. Mne velmi pomohlo, ze ma druhy den rano pustili domov, to som si sadla hned za pocitac a cas mi rychlo ubehol – kecala som s barbinkou, ta mi pomohla ;o) Treba sa hlavne rozptylit a bude to fajn!! Keby si mala nejake otazky na mna, tak sa kludne pytaj.
A ty si ake ides davat – velkost, profil, anatomy alebo gulate?
Ja cakam, kym pride zajacik z dovolenky a hned pridavam foto ;o)