Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

kvet11
ani mne to akosi nedochadza,myslela som ze sa budem tesit alebo bat,ale nic :-DD tiez skor sa obavam ako to s detmi zvladnem,lebo pomoc mam len na par dni...
a ty kedy ides? :-))

barbinka84

kvet11

ja som uplne v pohode,ziadne stresy nic,,,len mi je troska smutno,ze ked sa vratim tak uz si tak lahko deti nepomojkam ...

drndula

Leuu,

Dobre si spravila,už nespekuluj;))) Neviem Kolko mas výšku ja 166 a zdaju sa mi malé,Alebo si len namyslam;))

Žiadne lieky proti bolesti pred op som nebrala,nič do seba nepchaj,ani Keby si chorá bola,tyzden pred op Mas brat Ascorutin,na riedenie krvi,to dr.nakazuje,kupis v lekarni bez předpisu.

vanesa6

kvet11

Ahoj, no tiez sa Ti to blizi uz, to uz mas buduci tyzden. Ja som sa operacie nevedela dockat – to cakanie ma nicilo, totiz mne este operaciu posunuli o dva dni, lebo som pred tym ochorela, asi od nervov ;o) Je pravda, ze cele mi to potom prislo ako vo sne. Rano som tam prisla na siedmu a asi o 7.30 som uz isla na opku. Viem, ze som sa zabudila okolo 10.30h – ale na moje prekvapenie ma prsia moc netrapili, bola som totiz hrozne smadna a viem, ze mi pit nemohli hned dat. Preto som february pisala, ze nech co najviac pije pokial moze ;o) Ale poviem Ti, ze dnes mam sice uz 20 dni po, ale stale mi to pride ako keby to bolo vcera – stale nemozem uverit, ze mam prsia ;o))
Vcera na kontrole, mi doktorka povedala, ze ruky mozem dvihat az stvrty tyzden, takze este musim pockat..
A inak ta bolest naozaj sa da zvladnut – ked pojdes prvykrat v nemocnici na zachod, tak potom je to uz lepsie a lepsie. Mne velmi pomohlo, ze ma druhy den rano pustili domov, to som si sadla hned za pocitac a cas mi rychlo ubehol – kecala som s barbinkou, ta mi pomohla ;o) Treba sa hlavne rozptylit a bude to fajn!! Keby si mala nejake otazky na mna, tak sa kludne pytaj.
A ty si ake ides davat – velkost, profil, anatomy alebo gulate?
Ja cakam, kym pride zajacik z dovolenky a hned pridavam foto ;o)

leeu9

ronie

Dr. Cerven už nemá dovolenku, už sú tam, ja som tam včera okolo 9 hod. volala a v pohode dovolala. Ja som iba so sestričkami hovorila ale určite ked už sú tam oni tak aj on, tak pekný den

kvet11

barbinka84 , bodka_

už sa vám to kráti aké máte pocity?? ja neviem so mnou to zatial nič nerobí čo som divná :)))) ???

Dnes som stále myslela na february ktovie ako sa cíti ta už to má za sebou v tichosti a v dobrom aj závidím :))

kvet11

vanesa6

ako ti závidím že už to máš za sebou mna to ešte len čaká 22.8. aké si mala pocity pred operáciou a aké po keď si sa prebrala?? ozaj a ruky možeš už dvíhať?
tak sa ani nenazdaš a môžeš odhodiť podprdu :))