Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leeu9

Drndula

Ja mám tiež tak isto 166, sranda :-)))..tak potom stačí iba ten liek, čo máme v papieroch, čo si písala, ten tam mám aj ja, 3x1...
ozaj po akom dlhom čase sa môže šoférovať, môže už po takých 2 týždnoch alebo radšej mesiaci aj niečo, dakujem
inak asi budú predsa tie 400 ml. ved ked odpuchnú a to všetko tak budú pekné plné..pošli potom fotečky nové ak máš :-)))
pekný večer

nikolet09

barbinka
Ja tam mám byť na 7. Na predoperačné nejdem, lebo ja som si ich dala u mojej doktorky urobiť, neplatila som nič, tak som to využila :)
Inak pred týždňom som bola v strese, ale čím viac sa to blíži, tak som pokojnejšia. Tak nie si jediná. :)

barbinka84

vanesa

dakujem ti moja velmi pekne,,,no a uvidime,zze ci malina :O

bodka

ja som prave zaniesla jedneho drobca ku segre,druheho zachvilu okupem,napapat a spat a idem ja este niekam von,,do kina,,alebo tak..bo sa budem nudit a zajtra si piseme....nie,ze ma predbehnes...xaxaa

vanesa6

barbinka84

Ahoj, tak zajtra uz bude z Teba ceckana! Myslim na Teba uz teraz a zajtra este viac! Verim, ze pre Teba to bude malina, kedze mas uz deticky. Mne to neustale sestricky vyhadzovali na oci, ze „keby ste rodili, tak tu uz aj po posteli skacete“ ;o)))
Takze drzkaj sa a daj o sebe vediet, ked budes moct.

bodka_

barbinka
no ani ja nemam nic zbalene,casu este dost a tolko toho netreba. Vecer vsetko pochystam,ked deti zaspia :-))) tesis sa uz?

drndula

Majka,

Stacia jazvy prelepit prsia Mozes ale nemusíš mazat Ja som tak bola a nič sa nestalo nezhoreli a nepraskli

Majka1910

Ahojte baby,
chcem sa spytat, ked chcem ist do solarka staci mi len jazvy prelepit alebo musim aj prsia nejako chranit??
dakujem

barbinka84

nikolet

kazali mi na 6,45 am...budes aj ty mat predoperacne tam? som sa pytala,a ze budeme tri zajtra...

bodka
ja este ani zabalene nemam...nechapem to,,vobec nic sa so mnou nedeje....