Čaute babeny,
takže dočítala som sa tu, že vraj vy prídete do nemocnice ráno v deň operácie? prečo len v tom MT to chcú tak, že mám prísť deň pred operáciou - večer..?
ďalej zíram aké sú guľaté impl. populárne, mňa by ani nenapadlo si ich dať - toto mám ale rozumy z prvej konzultácie, preto mám pocit, že pôjdem ešte na druhú...
...na druhej strane guľaté implantáty absolútne vylučujú jednu z najzávažnejších komplikácií, ktorou je potočenie, čiže moja otázka bude znieť, či estetický výsledok prinajmenšom vyvažuje riziko do ktorého sa idem pustiť - vo veľkostiach sa mi to zdá ešte zložitejšie, kým guľaté majú len priemer a profil, pri anatomických je to výška, šírka, profil...tzn. že sa dostávam do situácie, kedy si neviem baby vybrať medzi 430, 440, 475, 485 a 495... :/ :) hrúúúza
no moja otázka na EWELL007 znie...
ewel007 prosím ťa možno si mi už aj písala, zaujímalo by ma, akú máš výšku a váhu a obvody cez a pod prsiami... ???
prosím ťa napíš mi to, pretože kým som akože vyberala sama doma, chcela som tie guľaté 450-ky ale z konzultácie som došla s ovisnutým nosom, že guľaté v žiadnom prípade... :)