Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

ewel,
myslím, že akýkoľvek zápal v tele či prudká bolesť menia krvný obraz a pred takto silnou narkoškou by som bola posraná si dať aj ibalgin...
...ak máš však len zlé zuby a netrápi ťa to nejak fyzicky, to počká... :D

drndula

Leuu,

Soferovat.Neviem,Ja som si.trufla na 6ty tyzden,niektore uvádzaju skor,ak mas automat tak je to v pohode,ale Ja by som bola opatrná,prsne svaly nemozes moc namahat,Radsej oddych,nestojí to zato mať pitom průser...je to na zváženie...ked som bola u dr.na 10ty den na stehy tak som orepivedala že som vesala prádlo,sestřička bola pohoršena,že máme oddychovat a neprehanat to s ničím...

kejtrina

ewel,

no ja už som raz bola na opke a výsledok je cez prsia 91 cm s terajšími 250ml...chcem väčšie samozrejme, ale stresujem omnoho viac ako predtým...vtedy som mohla zničiť nepekné, teraz môžem zničiť krásne!!!
(knock, knock, knock on a haevens door)
V MENE OTCA, I SYNA...
...strašne sa bojím, nemocnica to je zážitok - ktoré už viete, čiže teraz neviem ako ma dostanú na tú "krásnu" operačku - po tom rohypnole, či čo to tam dávajú, z teba vypadne mnoho komických vecí, takže dúfam, že ma ani nenapadne zadriež niečo také, že sa bojím, alebo že nechcem...mňa by je**o!!!

inak ewel waaaau!!!

ja mám skoro tie isté parametre...
164cm, 55kg, pod prsiami cca 73 cm a cez prsia hmm no teraz 91 s 250ml a predtým som mala asi 88cm, ja už si ani nepamätám, ale viem že akokoľvek vysoká projekcia/profil nejak závažne obvod nezmení, celkovo ale hrudník aj 100ml zmení...

každej kočke by som poradila, keď lekár povie verdikt veľkosti, chcite ešte o 50ml väčšie, ak to vyjde neoľutujete!!!
:)

ewel007

kejtrina

myslíš že by bol prblem kvôli zubu opka? či si chceš dať všetko doporiadku? ja teda zuby dosť zle, tak, dufam, že to nebudem problém pre op :))

kejtrina

baby a ešte jedna otázočka...mám v poslednej dobe také návaly strachu že až!!!
sníva sa mi že to nevyjde a že idem zničiť "krásne malé kvalitné silikóny", potom som v sne nespokojná, že sú aj tak malé a potom sa celý deň pristihnem v situáciách, kedy sa bojím že budú veľké - ležanie na bruchu, upratovanie, beh...mám dokonca strach že z v priem. 450-tiek ma bude urputne bolieť chrbát ako lolo ferrari...

potrebovala by som aj poradiť v nasledovnom - bolieva ma zub...úplne zdravý biely zub - stolička od bolesti ani neviem ktorá - či 6 či 7...ale to tak, že dva dni bolí, prejde na týždeň, zasa záchvat - s týmto asi nemôžem riskovať, čo? treba to ísť dať urobiť? moja zubárka je totiž PN a bude pekne dlho, síce to znie komicky, že na operáciu sa trepem, ale na zubárku sa pripravujem pár mesiacov vopred psychicky a pár týždňov fyzicky...

???

...strašne by mi pomohlo prestať stresovať, keby ste mi čosi čmarli...

ewel007

kejtrina

ja som sa tu vďaka kočkam na fore dozvedela strašne vela, čo ma záujímalo pred opkou, a hned sa mi zapačili gulaté a ja som chcela isť hned do väčších ml, dr mi navrhol 450ml, ja som vypýtala 500ml :D povedal, že pôjdu aj trochen do bokou, neva, dám push upku :)) mam aj asimetriu miernu tak snad to daju imploše doporiadku.
mam 56kg, 165cm, pod prsiami 72cm a cez 80 cm ubohých :/

KOČKY

vela som sa tu dozvedela čo treba pred opkou a tak, prosím, ktorá mate čas napíšte dôleží veci čo po op, dakujem :)

kejtrina

Čaute babeny,

takže dočítala som sa tu, že vraj vy prídete do nemocnice ráno v deň operácie? prečo len v tom MT to chcú tak, že mám prísť deň pred operáciou - večer..?

ďalej zíram aké sú guľaté impl. populárne, mňa by ani nenapadlo si ich dať - toto mám ale rozumy z prvej konzultácie, preto mám pocit, že pôjdem ešte na druhú...

...na druhej strane guľaté implantáty absolútne vylučujú jednu z najzávažnejších komplikácií, ktorou je potočenie, čiže moja otázka bude znieť, či estetický výsledok prinajmenšom vyvažuje riziko do ktorého sa idem pustiť - vo veľkostiach sa mi to zdá ešte zložitejšie, kým guľaté majú len priemer a profil, pri anatomických je to výška, šírka, profil...tzn. že sa dostávam do situácie, kedy si neviem baby vybrať medzi 430, 440, 475, 485 a 495... :/ :) hrúúúza

no moja otázka na EWELL007 znie...

ewel007 prosím ťa možno si mi už aj písala, zaujímalo by ma, akú máš výšku a váhu a obvody cez a pod prsiami... ???
prosím ťa napíš mi to, pretože kým som akože vyberala sama doma, chcela som tie guľaté 450-ky ale z konzultácie som došla s ovisnutým nosom, že guľaté v žiadnom prípade... :)

ewel007

kvet

tak mam po konzultacii a v pondelok hned po narodkách 20.8 opka :D
500ml, gulate, vysoký profil, pod sval čo ty na to ? :)) Najprv že 450ml a opka oktober ale potom sme sa dohodli takto..
Ani oslaviť nebudem môcť v nedelu iba tak na sucho :)