Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kejtrina

aha no tak ja tiež stresujem a všetko prežívam, potom zase dopletiem :))

idem v pondelok 20.8 tak ešte zisťujem čo sa da a rano ma čakaju predoperačne..

držím ti palce, aby si bola spokojná a kedy a kde máš termín ? :)

kejtrina

ewel, áno chcem väčšie...
...vieš keby som prvýkrát šla do 350 som úplne spoko, ale teraz mi príde kvôli 100ml ísť do tej hrôzy dosť málo...
:)
čiže nárokujem si o 200 ml a menej ani hovno! (s prepáčením)

jasne že keby krajšie proporciálne vyšli 390, idem aj do nich, ja idem vlastne ešte na jednu konzultáciu, na prvej boli ako som spomínala 4 lekári a presviedčali ma že mám nádherné plné dvojky, ktoré sa vydarili málokomu a prečo ich chcem ničiť a bla bla bla...

chcem štvorky!!!
a to minimálne!!!
mám telesné proporcie, pri ktorých 4-ky akurát splnia môj sen o presýpacích hodinách...

keď som absolvovala prvú operáciu mala som o 8 kg viac ako teraz, čiže 250ml mi pridávali k mojim dvojkám, nuž časy sa menia a chcem byť štíhlejšia ako som bola, čím som prišla aj o minimálne číslo v podprde! :D

ewel007

cleopatra

doki ti povedal značku?
tak ty si chudučka, ja mam o 10kg viac :)
preto som vypýtala 500ml :D
ja som tiež nervozna a to je ešte len utorok, uvidiím zajtra po predoperačných, potom sa v nedelu zbalím, a osm zvedava či v pondelok rano pred klinikou neodpadnem.. už dnes som mala pred konzultaciou motýlou :)

cleopatra123

ewel
no ja budem mat metory gulate asi 360 mozno ho prehovorim na viac ale asi nie lebo ja mam 46 kg tak aby som nevyzerala ako obluda neviem kolka idem v poradi to mi nevravel ale najradsej by som isla prva lebo uz akosi ide na mna nervozita

kejtrina

ewel, neplaš sa, len všetko povedz lekárovi...hlavne aké tabletky užívaš...
a termín máš kedy?
v niečom som úplná hysterka - čiže s rezervou :) ;)
...ja si ten zub ale dokopy dať musím bo to je na nevydržanie...

...inak predošlá debata - veci do nemocnice...

takže:

-papuče
-pyžamo na rozopínanie
-2x veľké gaťky (nie tanga, ale také na spanie - prvýkrát som sa zobudila, len v gaťkách a zvršku od pyžama a korzete samozrejme)
kozmetika:
-pleťová voda + krém
-žuvačky a lysterine - zubná kefka ti je na h.... (budeš ju nenávidieť len pri pohľade na ňu)
-hrebeň? asi nie, učesať vlasy do copu, podľa mňa sa tam nesprchuje (mňa poslali pred opkou, ale ako som spomenula, v MT prídeš o deň skôr - večer a ráno ťa berú) - toto si už nepamätám...
-vreckovky
-mp3
-minilaptop + internet
no a ja s predošlej skúsenosti viem, že na oblečenie na odchod je najnajnaj - priam k nezaplateniu tepláková súprava/joging na zips a botasky...neviem si prdstaviť súkať sa do saka, či prevliekať svetrík cez hlavu...

zabudla som niečo? píšte, čo berete kočky!!!
:) :) :)
!!!prajem nám všetkým spokojnosť s výsledkom!!!

ewel007

cleopatra

no super ved mi doky hovoril, že pôjdem ako štvrta :))
len tak tak ma natlačil, zajtra mam predoperačne, asi aj hned budem vedieť výsledky..
no ja som myslela že ked ma pobolievaju zuby, teda či bude aj krv v poriadku. nov eru tak sa to rychlo zbehlo, pamätam si že za posledný mesiac som zjedla vela ibalginou, tak verím, že to bude ok ked aj ty píšeš :)
o kolkej máš opku a vieš prosím ťa aj značku implošou? ja ju nemám v papieroch

cleopatra123

ewel
tak ides 20.8 ? aj ja idem vtedy :-)
a inak ja hltam ibalginy skoro furt lebo ma bolieva hlava a krv mam v poriadku nemyslim ze ibalgin nejako extra skresluje vysledky

ewel007

kejtrina

ja ani na také veci nemyslím počas opky a tak lebo neviem ako to všetko bude :)) takže ty už to máš raz za sebou a chceš isť teraz do väčších ? :)

kejtrina

jojojojojoooooj, čože??? šoférovať na 6-ty týždeň?? ach bože ja už som aj zabudla!!!

baby a koľko si vlastne beriete voľno v práci?
minule som sa tu pýtala na upratovanie, ale teda koľko ležíte v posteli? a chodenie po schodoch? a cestovanie vlakom?

čo sa dá robiť dva týťdne po opke v byte..? ale von z bytu po 2 týždňoch hádam môžem, či?

ewel007

kejtrina

no teraz si ma naplašila, lebo ma zuby bolievaju, dosť som hltala ibalginy a v poslednej dobe ma bolela aj hlava..