Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

fuuuuuuuuuuuuuuuu no ja len tak zíram :DDDDD ale teším sa s tebou viem ako hrozne si to chcela čím skôr ved ty budeš mať opku ešte skôr ako ja ako si to vlastne dokázala???? :))))
A teda prsia ty pridelil riadne :)))

kvet11

vanesa6

ja si dávam teraz dosť pozor na to aby som neostala chorá ale niekedy človek už len s tých všetkých nervov a od nedočkavosti ochorie...

ja mám mať guľaté 350ml alebo 400ml vysoký profil doktor povedal že pri operácii vyskúša ktoré budú lepšie ale asi poviem že 400ml lebo všetky píšu že mohli byť aj väčšie :))) ja mám výšku 168 a vahu 62 tak hádam by boli dobré aj tie 400ml

a teba kto operoval a aká máš prsia?? určite si to tu už písala ale je tu toho veľa a nedá sa to všetko pamätať :))

ewel007

cleopatra

jasne s tou značkou je to v pohode ja len pre info :)

mne povedal že budem mať štvorky, tak verím, že všetko šťastne dopadne :)
myslím že sa aj stretneme :)

cleopatra123

ewel
tusim ze to povedal aspon sa mi zda ze vravel ze pouzivaju mentory ale mne je to jedno iste nemaju nejake nekvalitne aspon dufam
ja mam pod prsiami nejakych 69 cm co ma meral doktor tak mu poviem ze chcem trojky nech mi nieco vycari