Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

cleopatra ivava
citim sa dobre,predchvilkou tu bol doktor na kontrolu,pomackal cicky,okomentoval :-)) uplne zlaty je. Inak ovela viac ma stve moja migrena,prsia ani tak nebolia ako hlava. tak sa nemusite bat,da sa to zvladnut :-))

cleopatra123

vladka
ja som cakatelka do avelane aj ked priznam sa precitala som si tvoje story a nebolo mi vsetko jedno
teda myslim ze bolo tvoje

barbinka84

Baby dakujem velmi pekne,, uz som pokreslena v pancuskach :) pozeram na tv a cakam kym pridem na rad:) a som uplne v poho:)

kvet11

barbinka84, bodka_

ja sa ani neteším ani nebojím ja neviem no sem tam nejaky ten strach aj radosť príde ale myslela som že budem viac s toho nadšená :((
S detičkami Vám to verím že to bude teraz trošku ťažšie ale musíte si hovoriť že budete fit veľmi rýchlo :)) a aj s tým pomojkaním tiež ma to napadlo mám takú malú neterku že tiež sa nebudeme môcť stískať ale baby vydržíme a potom všetko dobehneme :))

Inak mne sa už dve noci sníva o tom ako už idem na opku.....

Baby už si to budete čítať síce až po zákroku ale prajem Vám čo najmenej bolesti, najrýchlejšie uzdravenie a nech Vám všetko dopadne čo najlepšie.... :))
Držte sa :))

kvet11

ewel007

nemám napísanú značku implošov v papieroch a myslím že ani veľkosť ale povedala som že chcem značku mentor hovoril že robí s mentorom a nagor, veď ešte mu to v deň opky pripomeniem :))

Inak ty máš úplne úžasný darček k narodeninám :))) a aký budeš mať profil?? Ozaj spomínala si tu raz že máš znamienko na prsníku vyberie ty aj to hneď?