Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

ivava

ďakujem, nie som hrdinka, ale je pravda, že sestričky sa divili, keď som na druhý deň sama vstala, sadla si za stolík, že veď roznášajú raňajky, a ony mi to chceli do postele dať :D
najhoršie bolo to spanie /resp.ležanie/ na chrbte, moc som nenaspala, inak sa to dá zvládnuť, ale asi naozaj každý to má inak, len ma fakt straaašne tlačí tá podprda...:(

ivava

Bodka a kto ta operoval...
Inak ta hlava ta moze boliet aj z toho ze si nic nepila dlhsiu dobu alebo aj z narkozy..

february

bodka_

no pravdu poviem, nevarila som, čakali ma doma rezne, takže oddychujem a veru keď sa moc nehýbem, je mi lepšie, o mne po opke nedali jesť, doiezli ma na izbu až o 20h a veru som nemala na rozume niečo jesť, len piť .... pekne oddychuj a ležkaj, ešte sa moc nenamáhaj

ivava

february
no super ty si riadne hrdinka ked si to tak pekne zvladla aj zuby aj vlasy...parada gratulujem...tak ako ktora vidim, ze to kazda zvlada inak...

february

cleopatra123

no neviem,boli sme v ten deň tri a ja som bola posledná a dve sme mali ráno vyšetrenia, tak sa trošku čakalo a trošku posunulo a keď som už ležala pred operačnou sálou, tak som sa spýtala anesteziológa /mimochodom strašný sympaťák/ či si trochu oddýchli a on že ani nie, tak som povedala, že nech si idú dať čosi pod zub,alebo aspoň na kávu, sa smial, že ok dajú si krátku pauzu :) a potom si už veľa nepamätám, dali mi dáke tabletky na oblbnutie )

cleopatra123

february
no gratulujem normalne som cakala kedy sa ozves dodala si mi trochu odvahy uz som sa zacala bat ako prezijem tu bolest :-)

cleopatra123

bodka
jej super zelam ti rychlu rekonvalescenciu a spokojnost s novymi vnadami :-)
dufam ze aj ja budem spokojna po zakroku a kade mas rez?

february

ahojte babulky, tak sa hlásim, už to mám za sebou a som doma, cítim sa celkom fajn, keby ma tak strašne netlačila tá podprda, bolo by mi lepšie, ale čakala som,že to bude horšie, tak zobrali ma až poobede o 15h a prvá noc bola dosť zlá, lebo ma neskutočne bolel chrbát a nemohla som sa moc hýbať, ale dalo sa to celkom v poho vydržať,dnes doobeda som strávila viac menej s barbinkou, ona čakala na opku a ja na prepustenie tak sme kvákali :)
Normálne som sa aj očesala, aj zuby si umyla, aj sa sama prezliekla a odniesla som si aj sama tašku :D Sestričy boli veľmi zlaté, nič nám tam nechýbalo, môžem len pochváliť. Dal mi nakoniec 375ml, mentor, stredný profil.
Bodka_
tak gratulujem! Už to máš aj Ty za sebou?? Sa teším...