Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

cicimici

jej dakujem mooc :) si zlata aj tebe to tiež rýchlo prejde ako nič a budeš sa vytešovať, a ak si aj nenajdeš kočku s podobným datumom, môžeš tu dalej čerpať infošky, ja som sa tu od kočiek vela dozvedela :)

cicimici

february,barbinka,a bodka_

srdecne gratulujem k novemu prirastku na hrudi..tesim sa s vami na tomto fore som zaregistrovana uz od marca a vtedy som aj pisala castejsie..potom som si vybavovala konzultacku a potichu som na nu v uzadi cakala..ale citat som neprestala ani na den a velmi sa tesim z vas kocky ktore ste to takto pekne zvladli..prajem skore uzdravenie a radost z prsiek..

ewel007,kvet11,cleopatra123
vam zelam nech vam tieto posledne dni plynu ako voda a nech vsetko dopadne podla predstav..hlavne bezbolestnu a rychlu rekonvalscenciu..mna to caka 12.12 a uz teraz mam hlavu ako melon..len skoda ze tu nikto s podobnym terminom ako ja nie je..lebo sa mi velmi pacilo ako ste sa baby co to mate takto za sebou navzajom podporovali..no snad sa dovtedy este niekto najde..

strangeemily
neviem ci sem este chodis ale ak ano ozvi sa mi oki..daj vediet kedy mas tu konzultacku a ci si si to nerozmyslela..

cicimici

february,barbinka,a bodka_

srdecne gratulujem k novemu prirastku na hrudi..tesim sa s vami na tomto fore som zaregistrovana uz od marca a vtedy som aj pisala castejsie..potom som si vybavovala konzultacku a potichu som na nu v uzadi cakala..ale citat som neprestala ani na den a velmi sa tesim z vas kocky ktore ste to takto pekne zvladli..prajem skore uzdravenie a radost z prsiek..

ewel007,kvet11,cleopatra123
vam zelam nech vam tieto posledne dni plynu ako voda a nech vsetko dopadne podla predstav..hlavne bezbolestnu a rychlu rekonvalscenciu..mna to caka 12.12 a uz teraz mam hlavu ako melon..len skoda ze tu nikto s podobnym terminom ako ja nie je..lebo sa mi velmi pacilo ako ste sa baby co to mate takto za sebou navzajom podporovali..no snad sa dovtedy este niekto najde..

strangeemily
neviem ci sem este chodis ale ak ano ozvi sa mi oki..daj vediet kedy mas tu konzultacku a ci si si to nerozmyslela..

ewel007

kvet11

ano aj to znamienko že nebude problem počas opky, ale ešte mu to pripomeniem, aby mi to určite odstranil a všetko ma to vyšlo na 2480e :)) takže darček :D

ewel007

kvet11

no hej ak všetko hladko pôjde pôjdem domkou a ty na opku :)) možno sa stretneme :) dnes mi robili predoperačne, ale výsledky budem vedieť až v pondelok, teda v den opky, no ako som tam čakala, no neviem vidiím že budem dosť stresovať a aj tut noc som velmi nenaspala, s ami aj snivalo ..

No vysoký profil sme sa dohodli a snad tých 500ml zvladnem, ako som písala ja som chcela isť od začiatku do takých čísiel :))

ewel007

bodka

nevideli sme sa dnes cca okolo 8.45h mne prave dokončili predoperačne? lebo som tam videla jednu kočku a hned som myslela na toto forum :)
Gratulujem :)