Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tobian

cicimici
aj ja idem k Cerv.ale az po tebe 17.12. a ja idem do BB vo Zvolene neviem ako to je,to si si ty tam vybrala,alebo ti tuto moznost ponukli?

tobian

bodka
teba operoval Cerven:-) aj ja idem ku nemu,o kolkej si prisla na radu?ja si tam chcem dat aj predoperacne,ty si tam nemala?ak sa ti teraz nechce pisat tak v pohode,ked ti bude lepsie,dakujem

tobian

february
ano to mas pravdu,rychlo to leti ja cakam na opku od decembra a pomaly a isto sa to blizi,ja to mam tyzden pred Vianocami 17.12. tak na vianoce bude asi varit moj drahy,ale najlepsie na tom je,ze on to veru vobec nevie tak to bude sranda:-) ale tesim sa ked tu pribudne vzdy novy objemny hrudnik a prosim ta aka bola cesta domov,mas to daleko lebo toho sa asi troska aj bojim

cicimici

ewel007
ano ja som sa tu tiez vela dozvedela a ked som dosla na konzultacku tak som uz skoro vsetko vedela jedine co ma zaujimalo bolo kolko mi da a ako dlho budem musiet cakat..kedze som objednana k dr.Cervenovi taksom myslela ze to bude tak nabuduci rok v zime..ale zadarilo sa a neviem sa dockat ze to bude este tento rok..

baby vy ste vedeli ze dr.Cerven operuje aj vo zvolene?bo tam bude operovat mna..ak s tym mate nejaka skusenost tak napiste ako to tam vyzera ci je to nemocnica abo klinika a ci tam bude aj trochu sukromia a anonymity?dakujem

february

bodka_

a ako Ti je, trošku horšie to bude asi večer, ale dajú Ti isto dačo proti bolesti, som zvedavá ako sa budeš cítiť zajtra, myslím na Teba aj na Barbinku.. Tá sa asi len preberá po..

february

tobian
ďakujem veľmi pekne, však tiež som sa nevedela dočkať a už je to za mnou, čas rýchlo letí a ani sa nenazdáš a budú vianoce a budeš aj Ty po....:)

cicimici
aj Tebe dakujem, si zlatá,aj Tebe želám nech Ti to rýchlo prejde :)

ewel007
no gratulujem k odvahe, také kozy! Tak si sa konečne dočkala konzultačky a vidíš, stihneš to ešte v auguste, budem držať palce, týždeň ubehne ako nič :)

ewel007

bodka

juj tak prepáč, už mam s toho miš maš :))
ano ano v Avelane :)
500ml vysoky profil gulate, snad bude všetko v poraidku ohladom predop. výsledkov a v pondelok ako štvrta lahnem na stôl :)

cicimici

february,barbinka,a bodka_

srdecne gratulujem k novemu prirastku na hrudi..tesim sa s vami na tomto fore som zaregistrovana uz od marca a vtedy som aj pisala castejsie..potom som si vybavovala konzultacku a potichu som na nu v uzadi cakala..ale citat som neprestala ani na den a velmi sa tesim z vas kocky ktore ste to takto pekne zvladli..prajem skore uzdravenie a radost z prsiek..

ewel007,kvet11,cleopatra123
vam zelam nech vam tieto posledne dni plynu ako voda a nech vsetko dopadne podla predstav..hlavne bezbolestnu a rychlu rekonvalscenciu..mna to caka 12.12 a uz teraz mam hlavu ako melon..len skoda ze tu nikto s podobnym terminom ako ja nie je..lebo sa mi velmi pacilo ako ste sa baby co to mate takto za sebou navzajom podporovali..no snad sa dovtedy este niekto najde..

strangeemily
neviem ci sem este chodis ale ak ano ozvi sa mi oki..daj vediet kedy mas tu konzultacku a ci si si to nerozmyslela..

bodka_

tobian
dakujem
ewel
ty si bola asi v avelane,ja som v novamede. a ako ti dopadla konzultacka?ake ti dali silikony?
ivava
operoval ma dr. Cerven