Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february

dakujem ti ved ja som na teba myslela celý pondelok aj včera a som čakala čo dnes napíšeš. Som rada, že máš už po a že si ceckana:)) Držkaj sa :) Ja som chcela od začiatku cez 450ml, tak uvidíme :D

ewel007

cicimici

no ja to isté :) a tiež som chcela isť k Dr. Červeňovi ale to by som za ten čas s čakania asi ochorela, od konzultacie mam strach a zmiešané pocity, snad to bude všetko ok :)

ewel007

vanesa6

prave som dočítala tvoj odkaz pre kvet, no ja som tiež na nervy, stale na to myslím, neviem sa poriadne sustrediť, sníva s ami o tom, dnes som mala normalne strach, že zdrhnem už aj s tých predoperačných, a čo potom ked budem čakať v den opky od 7h až do neviem kedy ked budem štvrta :/ snad to len všetko dobre dopadne aj mne aj kvetu a všetkým čakatelkám :)

vanesa6

kvet11

ved ja som pred opkou ochorela z nervov, tyzden som sa nevedela zbavit teploty, no hroza..
Ja mam mentory anatomicke 345ml vysoky profil pod sval operovala ma doktorka Simonova v Estheticu – a tiez sme do toho isli s tym, ze na operacii vyskusa, ktore budu lepsie. My sme sa povodne pohybovali okolo 300ml, ale tyzden pred op som jej zavolala, ze by bolo super keby trochu este pridala, na take plne trojky. Takze ja som sa dozvedela velkost az po opke ;o)) Nechala som to na nu, si pamatam, ze este na tom operacnom stole som jej hovorila, ze nech tam da, co sa tam zmesti ;o))) No po tych oblbovakoch som im tam robila zabavu ;o)

A ked sa rozhodujes medzi 350ml a 400ml, tak chod urcite do vacsich. Ja mam 345ml len kvoli tomu, ze este nemam deticky a chcem si nechat ako taku rezervu.

cicimici

tobian

no to je teda skoda no..navzajom sa trochu podporit..no ja tiez vsetkych co som pocula a poznam viem ze boli v novamede preto som ostala vyvalenaked som zistila ze aj vo zvolene sa da..prvo som sa bala ze budem v nejakej nemocnici ale som si nasla to medicentrum na nete a to ti pekna nova klinika..ja si myslim ze keby si velmi chcela tak by sa ti to dalo posunut skor bo ja som bola na konzultacke predvcerom a na toho 12teho som tambola napisana sama..a este viem ze tam mal jeden termin na 5teho..a zase je to lepsie aj v tom ze ta operujua az poobede cize ty kedze si z daleka by si nemusela rano skoro vstavat..ci na kolku tam mas byt?ja si myslim ze aj predoperacne sa tam isto daju..

tobian

cicimici
ja som bola na konzul.minuly rok v decembri a najprv som mala termin na 2.10. ale ked som prisla domov tak som si uvedomila ze to mi vobec nevyhovuje,bo to mame najviac roboty v praci tak som si zavolala na druhy den a bol volny termin ktory mi vyhovoval,inak ja to mam tiez blizsie do Zvolena ale neviem nejako ma to tam nelakalo,co poznam baby tak kazda bola v BB ale ja tam chcem aj predoperacne a neviem ci je tato moznost aj vo Zvolene,skoda ze nejdeme na jednu kliniku :-)

tobian

february
cháá...tak to mas pravdu a vlastne co si navari to si aj zje,veru uz nevypekavam nejako vela u nas sa ziadaju len medovnicky,lebo potom sa len prezierame tak som s tym sekla :-) ta mozem pomaly aj od otobra vypekat a potom budu akurat :-)

jej tak to je fajn,ked to mas taky kusok,ja nieco malo vyse hodinky,ale mas pravdu aj dalej baby chodia a zvladaju,len ja aj ten nos si dam robit tak este naviac aj s napchatymi tamponmi v nose,no bude to zazitok:-)

cicimici

tobian

ahoj..no mne najskor ponukali termin na 21.novembra bo im tam asi niekkto vypadol..lenze kedze ja zijem v zahranici ten som si nemohla dovolit no a potom sestricka vytiahla druhu knizku a spytala sa ma ci by mohol byt aj zvolen co mne vyhovuje este viac lebo ten mam este blizsie no tak som suhlasila..ale sa mi vidi ze on tam asi iba zacina operovat mozno od novembra mozno od decembra fakt neviem..no a ja mam napisane na papieroch medicentrum zvolen a som to kukala na nete a tam mi ukazalo iba dvoch plastickych a dr.Cerven medzi nimi nebol tak podla toho som si domyslela ze este tam neoperuje..ty si kedy bola na konzultacke?a ty by si nechcela ist radsej do zvolena?

february

tobian
no tak budú jedny vianoce s prihoretým kaprom, no a čo? Ešte bude tých vianoc.... a aspoň si mužíček vyskúša čo to je, pripraviť také sviatky, aj tak určite napečieš a všetko čo sa bude dať nachystáš ešte pred, takže v jahoršom käp pre istotu do mraáku rybie prsty, keby dačo :D
No ja to mám z kliniky domov len kúsok, možno 5km, a prišiel pre mňa kamarát, viezol ma síce ako štátny poklad, ale aj tak som cítila každý hrbol na ceste a museli sme prejsť aj cez kolajnice :( ale neboj, dalo sa to, určite baby prekonali iné km cestou domov a zvládli to ;)