Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

ewel007

to je už len taký pokec, výšledky už bude mať, tak sa povypytuje aké choroby si prekonala, či dakto v rodine nemal dačo vážne, váha a tak, ráno Ti dajú vyplniť taký dotazník, kde sú vlastne takéto otázky a on to vlastne len zhodnotí a povie Ti stručne kroky tesne pred a po opke, nič stresujúce, bol zlatý...

ivava
a ja som si myslela že Ty ideš už v decembri, no čo som to zle pochopila? Ja že tiež bude darček pod stromček ...

cicimici

ewel007

nieee ja som krpana a este som nekojila tak doki povedal ze okolo 300ml sa pohybovat budeme a ja som bola rada aj za to bo mam iba 155cm a 46kg..takze sme dali 325ml..ale povedal ze by sa zmestilo aj 350 tak mi to teraz taaaaaak strasne vrta hlavou..bo povedal ze by sa zmestilo a potom ked sme sa dohodli na tej 325 tak povedal ze to bude super tak akurat ani viac ani menej vraj..tak ja neviem..na tvojho dokiho su tiez len same chvali a kazdym dnom ich pribuda coraz viac tak nemaj strach..my tu budeme na teba mysliet a do posledneho dna sa ta snazit co najviac podporit :)))

ivava

Tak dnes som volala do ordinacie na december ma uz nevezmu takze asi si budem musiet pockat do toho januara...a tak som chcela spojit prijemne s potrebnym na Vianoce byt doma...uvidime este tam budem volat ci sa nieco neuvolnilo neskor...

ewel007

cicimici

no hej, ja som tiež chcela isť k Červeňovi, najprv že to vydržím a počkam v pohode, ale potom prišli okolnosti a ja musím byť fit a ok do konca roku a od Januara práca :)
takže nás stale pribuda ako pozeram :)
ozik a ty máš kolko ml 400?

ewel007

february

aj tebe dakujem :)
takže ak mam za sebou predoperačne, tak potom už len anesteziolog či ako sa to povie ? :)) a čo ide v tom pokeci čo zisťuje ? :D, no veru ja si tiež myslím, že to zvladnem a konečne sa nebudem utrapať tym plochým hrudníkom :/

february

ewel007

ak sa nebojíš bolesti, tak nestresuj, keď prídeš na kliniku, tak to z Teba všetko opadne, fakt sú tam všetko príjemní ľudia, vrátane pani upratovačky :) ubytuješ sa na krásnej izbičke, podriemkaš, pozrieš telku pôjdeš sa dať pokresliť, príde anesteziológ na pokec a čas Ti ujde, ja som tiež išla neskoro a vôbec mi to neprišlo že nekonečné čakanie a v noci sa o Teba budú starať ako o bábätko,šetko bude dobré :)

cicimici

ewel007

urcite to bude vsetko v poriadku do dobrych ruk si sa zverila..a mozes byt rada ze tak skoro po konzultacke mas hned opku..to ti zavidim..no na doktora Cervena sa dlho predlho caka ale mne sa asi postastilo kedze si myslim ze 4 mesiace nie su az tak moc a mne by sa na svk skor prist ani nepodarilo takze ja som spoko..:)

ewel007

vanesa6

dakujem za povzbudive slova, no ved toto som myslela aj ja že čo tam budem po tej oblbovačke trepať :))
ja ani nemám strach čo sa týka bolesti, mala som ťažký pôrod, takže s tým som zmierená, ale tak celý ten pribeh na klinike a tak.. už aby bolo po :)

vanesa6

ewel007

To by bolo este v pohode, lenze si predstav, ze ja lezim na operacnom stole a teraz rozmyslam, ze ci naozaj idem do toho, ze by bol dobry pruser teraz povedat a stop ja idem prec ;o)
Ale nemusis sa bat naozaj, treba len prekonat ten strach - ved si vsimni, teraz baby co su po opke, pisu presne to iste co som pisala aj ja - prsia Ta nebolia, len chrbat a strasne Ta tlaci podprda ;o) Takze myslim, ze sa to da zvladnut, no nie?? A zas bez toho stresu by to nebolo ono ;o))))